Κρίστεν Στιούαρτ: οι άντρες, ούτε να τη... φτύσουν!

20.02.2013
Ένα άκρως μη κολακευτική διάκριση είχε πρόσφατα η νεαρή ηθοποιός που είδε το όνομά της πρώτο στη λίστα με τις "λιγότερο σέξι ηθοποιούς της χρονιάς".

Τον τελευταίο χρόνο η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έχει μονοπωλήσει τα ΜΜΕ για το κέρατο που έριξε στον αγαπημένο της Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), την επανασύνδεσή τους και τον επόμενο –και οριστικό(;)- χωρισμό τους παρά για τις ταινίες της.

Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο χάρη σε μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε το δίκτυο MenKind ενόψει της τελετής των βραβείων Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου.

Η 22χρονη ηθοποιός κέρδισε τις πιο πολλές ψήφους αφήνοντας πίσω τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και την Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards).

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, εκπρόσωπος του σάιτ υπογράμμισε ότι δεν αρκεί η εμφάνιση για να θεωρείται κάποια γυναίκα σέξι:
"Οι άντρες δεν γουστάρουν νευρωτικές και καταθλιπτικές ηθοποιούς, ούτε και... βασίλισσες του χιονιού. Δεν θέλουν να βλέπουν αρρωστιάρες, κοκκαλιάρες στραρλετίτσες στη μεγάλη οθόνη".

Στη συνέχεια δείτε το "τοπ 10" των λιγότερο σέξι ηθοποιών της χρονιάς σύμφωνα με το MenKind.
1. Κρίστεν Στιούαρτ
2. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
3. Λίντσεϊ Λόχαν
4. Ντενίζ Ρίτσαρντς
5. Κρίστεν Ντανστ
6. Μίσα Μπάρτον
7. Χίλαρι Σουάνκ
8. Λούσι Λιου
9. Τίλντα Σουίντον
10. Ούμα Θέρμαν

Ζ. Κ.