Διαζύγιο - βόμβα στη showbiz

12.12.2012
Με διαζύγιο – «μπόμπα» μάς αποχαιρετά το Σωτήριον έτος 2012, αφού πολύ γνωστό κι ερωτευμένο ζευγάρι χωρίζει ένα χρόνο μετά το γάμο του!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ναι αυτό το σκληρό αγόρι που όμως ήτο σφόδρα ερωτευμένος με την Αντωνία Βεντούρα έχουν χωρίσει και το σοκ(ι) είναι μεγάλο. Μα πού να πήγε τόση αγάπη, πού να χάθηκε αυτό το πάθος; Το ζευγάρι με κάθε ευκαιρία (και φωτογράφηση) διαφήμιζε τον μεγάλο έρωτά του και είναι να απορείς πώς ήρθε το τέλος τόσο σύντομα.

Γιατί βλέπεις, ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο. Όπως διαβάζουμε στο ΟΚ, ο χωρισμός ήρθε το καλοκαίρι, όταν η Βεντούρα μάζεψε μια μέρα τα πράγματά της κι έφυγε από το διαμέρισμά τους στο Λος Άντζελες, επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Μάλιστα, η απόφαση του χωρισμού είναι αποκλειστικά δική της και ουχί του Βασιλόπουλου.

Φαίνεται ότι η 27χρονη σύζυγός του δεν περνούσε καλά στα Λ.Α και ήθελε να γυρίσει πίσω. Όσο για τον Βασιλόπουλο; Όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να μιλήσει για το διαζύγιο (οι διαδικασίες έχουν κιόλας ξεκινήσει), ενώ εννοείται ότι παρέμεινε στο Λος Άντζελες, αφού πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά στο καλωδιακό κανάλι Cinemax.