Γουλιά και εκατομμύριο για την Μπιγιονσέ! Πώς και τι;

10.12.2012
Κατά $50 εκατομμύρια πλουσιότερη αναμένεται να γίνει σύντομα η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από το νέο ντιλ που έκανε με τη γνωστή εταιρεία Pepsi.

Η συνεργασία της Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) με την Pepsi μετρά από το 2001 αλλά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψαν πρόσφατα οι δύο πλευρές αγγίζει το εξωφρενικό με το απίστευτο ποσό που θα πάρει η 31χρονη σταρ.

Η νέα καμπάνια της Pepsi με την Μπιγιονσέ αφορά ένα "υβριδικό πρότζεκτ" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση όπου η εταιρία θα αναλάβει να προμοτάρει όλες τις επερχόμενες δουλειες της Μπιγιονσέ, όπως το καινούριο της άλμπουμ, το μεγάλο της σόου στο Super Bowl για το όποιο θα κάνουν και το τηλεοπτικό σποτ Live for Now κι εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο για τις δικές τους καμπάνιες, ώστε να ευνοηθούν όσο περισσότερο γίνεται και οι δύο πλευρές.

"Η Pepsi ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και αντιλαμβάνεται πώς εξελίσσονται οι καλλιτέχνες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μπιγιονσέ η οποία συμπληρώνει ότι "ως επιχειρηματίας μια τέτοια συνεργασία της επιτρέπει να εργάζεται με μία lifestyle φίρμα χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς να θυσιάζει τη δημιουργικότητά της".

Στο μεταξύ, στο δύο βίντεο που ακολουθούν θυμηθείτε δύο από τα πιο χαρακτηριστικά διαφημιστικά σποτ της Μπιγιονσέ για την Pepsi.

Z. K.