Τράτζικ! Η Λίντσεϊ πουλάει τα ρούχα της για να ζήσει

07.12.2012
Δύσκολοι καιροί για την νεαρή ηθοποιό που φαίνεται ότι ψάχνει να βρει νέα εισοδήματα.

Δεν πάνε καλά οι δουλειές για τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και οι φήμες τη θέλουν να έχει αρχίσει να πουλάει τα ρούχα της για να βγάλει χρήματα.

Πληροφορίες του δικτύου Radar αναφέρουν ότι η 26χρονη ηθοποιός στέλνει τη μικρή αδελφή της "να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά".

Για την ακρίβεια, φαίνεται ότι η Λίντσεϊ έστειλε την Άλι (Ali) στο ιδιαίτερα δημοφιλές κατάστημα Wasteland, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει κάθε λογής ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από δεύτερο χέρι, με σακούλες γεμάτες από τις ντουλάπες της.

Αυτόπτης μάρτυρας μεταφέρει ότι είδε την Άλι –η οποία παρεμπιπτόντως είχε ένα ύποπτα φουσκωμένο μπούστο (!)- να εμφανίζεται στο μαγαζί φορτωμένη σακούλες. Η 18χρονη Λόχαν προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον υπεύθυνο, όμως τελικά δεν πήρε την τιμή που ήθελε.

"Τριάντα δολάρια για όλα αυτά; Μα κοστίζουν τουλάχιστον $700. Είναι γελοίο", άκουσε την Άλι να φωνάζει δείχνοντας ένα ζευγάρι πιπ τόου Σανέλ και μια τσάντα Μπαλενσιάγκα.

Μάλιστα για να γίνει ακόμη πιο πιστευτή, η Άλι εξηγούσε ότι "η Λίντσεϊ είχε φωτογραφηθεί με αυτά".
Τελικά, η τιμή "κλείδωσε" κάπου στη μέση, όμως το ζήτημα για τα άσχημα οικονομικά της ΛίΛο που αναγκάζεται να πουλήσει τα ρούχα της για να ζήσει παραμένει.

Στο μεταξύ εκκρεμεί ακόμη το τελευταίο κατόρθωμα της άτακτης σταρ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar, ο εισαγγελέας δείχνει αποφασισμένος να ασκήσει δίωξη εναντίον της για επίθεση, ύστερα από το περιστατικό που διημείφθη ανάμεσα την ίδια και την Τίφανι Μίτσελ (Tiffany Mitchell) την περασμένη εβδομάδα.

Ζ. Κ.