Τζέσικα Σίμπσον: η εγκυμοσύνη φρίκαρε τον χορηγό

06.12.2012
Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, που τη θέλουν ξανά έγκυο, τότε η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας θα έχει μεγάλα προβλήματα.

Η κόρη της Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) είναι μόλις έξι μηνών και λέγεται ότι ο πελαργός της χτύπησε πάλι την πόρτα.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!

Όσο ευτυχισμένοι και να είναι η 32χρονη σταρ και ο αρραβωνιαστικός της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) άλλο τόσο τρελαμένοι είναι οι άνθρωπο των Weight Watchers που έδωσαν στην Τζέσικα $4 εκατομμύρια έναντι συμβολαίου σύμφωνα με το οποίο θα την αδυνάτιζαν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με σκοπό, φυσικά, τη διαφήμιση.

Άρα, αν όντως η Σίμπσον είναι έγκυος ξανά, τι θα γίνει; Τα ήδη "φορτωμένα" αφεντικά της διάσημης εταιρείας είναι έτοιμα για… εγκεφαλικό.

"Η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού η Τζέσικα δεν είχε χάσει τα αναμενόμενα στην ώρα της, έτσι στο πρώτο συμφωνημένο διαφημιστικό χρειάστηκε να φωτογραφήσουν μόνο από τη μέση και πάνω καθυστερώντας, έτσι την καμπάνια", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Us Weekly", τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατό για μια έγκυο γυναίκα να συνεχίσει να κάνει δίαιτα οπότε φοβούνται ότι η όλη καμπάνια θα τιναχτεί στον αέρα.

Ζ. Κ.