Όπρα: Η "καλή νεράιδα" της Ντέμι Μουρ

19.04.2012
Αφού χτύπησε –κυριολεκτικά- πάτο, η διάσημη σταρ που είδε τη ζωή της να διαλύεται και δεν άντεξε, φαίνεται ότι γυρίζει σιγά σιγά στην πραγματικότητα. Είχε όμως και τη σωστή βοήθεια!


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) χώρισε κακήν κακώς από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) όταν έγινε γνωστό ότι εκείνος την απάτησε την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Αυτό έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε η 49χρονη σταρ είχε πάρει την κάτω βόλτα. Έχασε τον κόσμο γύρω της, μέχρι που κατέρρευσε τελείως τον Ιανουάριο και μπήκε μέχρι σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μόλις χθες η Ντέμι Μουρ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποτοξίνωση και έδειξε ότι είναι έτοιμη για μια δυναμική επιστροφή.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η Ντέμι ήθελε αυτή την επιστροφή σαν τρελή και νιώθοντας ότι χρειάζεται βοήθεια, στράφηκε σε μια "παλιά καραβάνα" για τις σοφές συμβουλές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "Star" η Μουρ ζήτησε ένα χέρι βοηθείας από την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) της οποίας οι συμβουλές λέγεται ότι είχαν βοηθήσει και την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) την περίοδο που προσπαθούσε να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Και αυτό η Ντέμι το γνώριζε καλά.

Βέβαια, αυτή η καινούρια φιλία δεν αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα μόνο για τη Μουρ, καθώς θέλοντας να ανταποδώσει το καλό που της έκανε η διάσημη δημοσιογράφος, της υποσχέθηκε ότι θα της χαρίσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη όταν νιώσει έτοιμη γι' αυτό. Δεν το λες και λίγο…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα