Μενεγάκη- Το αρσενικό που τη γέμισε δαγκωματιές

10.04.2012
Ποιό είναι; Δεν πιστεύω να πήγε ο νους σου στο πονηρό μέρες που είναι. Σήμερα, λοιπόν, η Ελένη μοιράστηκε με γερή δόση χιούμορ μαζί μας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σπίτι και δείχνει άλυτο.

Ποιό είναι; Δεν πιστεύω να πήγε ο νους σου στο πονηρό μέρες που είναι. Σήμερα, λοιπόν, η Ελένη μοιράστηκε με γερή δόση χιούμορ μαζί μας ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σπίτι και δείχνει άλυτο.

"Είμαι καταδαγκωμένη από το σκυλάκo μας" είπε στους συνεργάτες της. "Η κοιλιά μου τα μπούτια μου είναι μες στις δαγκωνιές".

"Ρίχνει έναν πήδο κι όπου μας πετύχει". Οι κραυγές της μητέρας της παρουσιάστριας ακούγονται έξω από το σπίτι "ααααα πάρ’ τε το, με τρώει" και νομίζεις ότι γίνεται φονικό μέσα στο σπίτι.

Φυσικά, η Ελένη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει το «σκυλί της κολάσεως» που έχει βαλθεί να τους ξεκάνει, αλλά οι προθέσεις του είναι πάντα οι καλύτερες. "Μας ορμάει με χαρά το σκυλί, κουνάει ουρά σαν παλαβό, αλλά το τι δαγκωνιά μας έχει ρίξει, είμαι ο σημαδεμένος παντού. Τα πόδια μου, τα μπούτια μου, τα χέρια μου".

Τι τη θέλει τη γνωστή κίνηση "μη" με το δάκτυλο η Ελένη μπας και τον ακινητοποιήσει; Χαμπάρι δεν παίρνει ο σκυλάκος, χοροπηδάει ακόμα πιο πολύ και της δαγκώνει το δάκτυλο. Εδώ μάλλον εντοπίζεται σημείο βελτίωσης που ακούει στις λέξεις "οπτική επαφή", από προσωπική πείρα στο λέω, Ελένη μου.

Ο συνεργάτης της έσπευσε να της δώσει οδηγίες προς ναυτιλομένους, αλλά δεν της έκαναν. Σου λέει "Καβαλάει τον καναπέ από πίσω και μου τρώει το αυτί. Με δουλεύεις; Μετά άμα μου λείπει το αυτί, θα σου πω για τον κτηνίατρο".

Άρα, μία άλλη λύση είναι η τιμωρία, όπως υπέδειξαν στην Ελένη, η οποία έφριξε όταν έμαθε ότι τα σκυλιά ηρεμούν μετά από δύο χρόνια, ρωτώντας: "Δύο έτη θα μας τρώει; Παιδιά δεν τη βγάζουμε".

Ε, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, Ελένη μου, όλοι τα έχουμε περάσει. Μια ιδέα για το τέλος: Έχεις δοκιμάσει εκείνα τα παιχνίδια με τους υφασμάτινους κόμπους που δε κόβονται με τίποτα; Δοκιμασμένη η συνταγή, πίστεψέ με.