Ο Άστον Κούτσερ πάει στο... διάστημα

20.03.2012
Δεν τον χωράει η Γη, φαίνεται, τον 34χρονο ηθοποιό και αποφάσισε να ψάξει την τύχη του σε άλλον πλανήτη!


Όπως ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα, ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έγινε ο 500ός "αστροναύτης" που θα ταξιδέψει στο διάστημα με την ειδική πτήση της Virgin Galactic.

Τα νέα αποκάλυψε ο ίδιος ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson), ο οποίος εξήγησε πώς έκανε έκπληξη στον Κούτσερ.

"Τηλεφώνησα στον Άστον, του έδωσα συγχαρητήρια και τον καλωσόρισα στην πτήση μας", έγραψε το μεγάλο αφεντικό της Virgin Atlantic στο μπλογκ του, ενώ αποκάλυψε και το πώς πήρε τα νέα ο Κούτσερ.

"Έχει ενθουσιαστεί, όπως όλοι μας, με την προοπτική να συμμετέχει στην αποστολή που θα περάσει από τελευταίο σύνορο (και θα επιστρέψει), έχοντας βιώσει τη μαγεία του διαστήματος ο ίδιος", συνέχισε ο Μπράνσον

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Virgin Galactic, το εισιτήριο για αυτό το ταξίδι κοστίζει $200.000 (€151.000) και η συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη επανδρωμένη πτήση στο διάστημα.

"Ο Άστον θα είναι μέλος μιας ομάδας αληθινών πρωτοπόρων που πραγματικά θα γράψουν ιστορία", ολοκλήρωσε ο αμερικανός μεγιστάνας τονίζοντας ακόμη μια φορά πόσο χαίρεται που θα έχει μαζί του τον Κούτσερ.

Κατά τα άλλα, ο 34χρονος σταρ βρίσκεται σε διάσταση από τη σύζυγό του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore) καθώς ακόμη δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιό τους, που προέκυψε μετά την αποκάλυψη της απιστίας του την παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους.

Εκείνος φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του, ενώ δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την 49χρονη σταρ που δεν δείχνει να μπορεί να συνέλθει από το σοκ, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα