Αγνώριστος ο Ρόμπερτ Πάτινσον μετά την αλλαγή

13.01.2012
Στροφή 180° έκανε ο 25χρονος ηθοποιός στην εμφάνισή του, θέλοντας προφανώς να σβήσει κάθε… βρυκολακίστικο σημάδι από πάνω του.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) συνδέθηκε τόσο άρρηκτα με τον ρόλο του ως Έντουαρτ Κάλεν (Edward Cullen) στις ταινίες του Twilight Saga, τα τελευταία χρόνια, που υπήρχε από πολλούς η αμφιβολία για το κατά πόσο θα μπορούσε να… απεξαρτηθεί από αυτόν.

Ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός φαίνεται να κάνει την αρχή από την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στην πρόσφατη εκδήλωση για τα People's Choice Awards που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, ο Ρόμπερτ εντυπωσίασε με το κοντοκουρεμένο, σχεδόν ξυρισμένο, κεφάλι του και το προσεγμένο 3 ημερών (!) μουσάκι του.

Αφήνοντας πίσω τα μακριά αχτένιστα –μέχρι και άλουστα (!)- μαλλιά, ο Πάτινσον ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε από τα χέρια της κινηματογραφικής του αδελφής Άσλεϊ Γκριν (Ashley Green) το βραβείο για την αγαπημένη δραματική ταινία, όπως την ψήφισε το κοινό.

Η ταινία "Water for elephants", όπου ο Πάτινσον πρωταγωνιστούσε δίπλα στην Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) και τον Κρίστοφ Βαλτς (Christoph Waltz) κέρδισε τη συγκεκριμένη διάκριση. Θυμηθείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Πάντως, οι αντιδράσεις των απανταχού θαυμαστριών του Ρόμπερτ για το νέο λουκ ήταν ανάμεικτες.
Άλλες τον αποκαλούν τρελό και άλλες συνεχίζουν να τον αγαπούν πάραυτα, υπογραμμίζοντας ότι "τώρα φαίνονται πιο έντονα τα σέξι μάτια του".

Κατά τα άλλα, στον επόμενο… τόνο, θα δούμε τον νεαρό σταρ στην ταινία "Cosmopolis" του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ (David Cronenberg).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα