Οι διάσημοι πουλάνε τα σπίτια τους

18.10.2011
Δύσκολοι καιροί ακόμη και για τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Δύσκολοι καιροί ακόμη και για τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Μπραντζελίνα, οι οποίοι, έχοντας σπίτια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη (Μαλιμπού, Λος Άντζελες, Νέα Ορλεάνη, Γαλλία, Ιταλία) φαίνεται να έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι καλό θα ήταν να… μαζεύονται κομματάκι.

Και έτσι, το ξεκαθάρισμα ξεκίνησε από το πολυτελέστατο εξοχικό του ζευγαριού στον Ειρηνικό Ωκεανό, το οποίο αποτελείται από δύο διαφορετικά σπίτια, μία πισίνα, ένα γήπεδο τένις και τεράστιους κήπους.

Το κεντρικό σπίτι έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, τεράστια επαγγελματική κουζίνα και ένα υπερσύγχρονο σύστημα συναγερμού.

Το διάσημο πολύτεκνο ζευγάρι διατηρεί ως βάση το σπίτι στο Λος Άντζελες και προφανώς αποφάσισαν ότι δεν χρειάζονται εκείνο του Μαλιμπού. Ίσως σκέφτονται να «επανατοποθετηθούν». Ίσως, όχι… Ποιος ξέρει…

Πάντως, με δεδομένο ότι ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκονται στην Τρίτη θέση της λίστας με τα χολιγουντιανά ζευγάρια με τις υψηλότερες αποδοχές του περιοδικού Forbes (με κέρδη που πέρσι έφτασαν τα $50 εκατομμύρια) μάλλον προκύπτει το ασφαλές συμπέρασμα ότι τελικά, η απόφαση δεν έχει να κάνει με οικονομικά προβλήματα. Παρεμπιπτόντως, τιμή εκκίνησης για την πώληση του σπιτιού είναι $13.75 εκατομμύρια.

Ένα άλλο ζευγάρι που έχει βγάλει το σπίτι του στο σφυρί είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) οι οποίοι επιχειρούν να πουλήσουν το ρετιρέ που έχουν στη Βοστόνη για… δεύτερη φορά.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστής σημασίας σπίτι καθώς η Βραζιλιάνα καλλονή γέννησε εκεί τον μονάκριβο γιο τους, Μπέντζαμιν (Benjamin), το οποίο όμως δεν φαίνεται να «φεύγει» εύκολα.

Μάλιστα, φέτος, η τιμή πώλησης βρίσκεται στο 10,5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή $400.000 λιγότερα από όσα ζητούσαν το 2009.

Ζ. Κ.