Τα παράπονα της Γκρίφιθ για τον Μπαντέρας

23.09.2011
Μόνο γκρίνια για τον συνομήλικο σύζυγό της δεν φανταζόμασταν ότι θα ακούγαμε από το χειλάκι της 54χρονης ηθοποιού, αλλά να που έγινε και αυτό…


Μόνο γκρίνια για τον συνομήλικο σύζυγό της δεν φανταζόμασταν ότι θα ακούγαμε από το χειλάκι της 54χρονης ηθοποιού, αλλά να που έγινε και αυτό…

Παρά τα πολλά και γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια από τον εθισμό της στα ναρκωτικά η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), εντύπωση –ευχάριστη- προκαλούσε ανέκαθεν η συνεχής και ιδιαίτερα ζεστή παρουσία του Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) στο πλευρό της.

Κι όμως… Δεν της φτάνει αυτό της Μέλανι, όπως φαίνεται.

Μετά και την τελευταία φορά που η Γκρίφιθ πέρασε σε κλινική αποτοξίνωσης το 2009, ο Μπαντέρας είχε μιλήσει δημόσια για το πόσο περήφανος νιώθει για εκείνη, τονίζοντας την προσπάθεια που έκανε όλη η οικογένεια ακολουθώντας επίσης ένα πρόγραμμα θεραπείας.

"Λυπάμαι που το λέω, αλλά όλο αυτό είναι στο… μυαλό του", απαντά σήμερα η Μέλανι και τον γειώνει τον καημένο τον Αντόνιο για τα καλά.

"Ξεκίνησα να παίρνω παυσίπονα όταν χτύπησα το γόνατό μου στο σκι και απλά δεν τα σταμάτησα ποτέ Τα παιδιά το ήξεραν. Η Ντακότα και η Στέλλα μου χτύπησαν το καμπανάκι. Ο Αντόνιο ήταν στο Λονδίνο εκείνο τον καιρό. Μπήκα στην κλινική για τρεις μήνες. Χρειάστηκαν δέκα μέρες μόνο για να αποτοξινωθώ. Περάσαμε δύο εβδομάδες εκεί όλη η οικογένεια αλλά δεν το ολοκληρώσαμε", ξεκαθαρίζει τα πράγματα η Μέλανι μιλώντας στο περιοδικό "AARP The Magazine".

"Ο Αντόνιο μου στάθηκε στον βαθμό που μπορούσε, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι αλκοολικός ή ναρκομανής ο ίδιος και ανακαλύπτεις ότι η γυναίκα σου είναι, τότε δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Όσο είμαι εγώ καλά, είναι και εκείνος. Εύχομαι πραγματικά να ερχόταν σε κάποιες από τις συνεδρίες μαζί μου, αλλά όλα αυτά είναι… άγνωστη γλώσσα για εκείνον", συνεχίζει με η Μέλανι τονίζοντας ότι ο εθισμός της είναι… κληρονομικός, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση του συζύγου της.

Στη συνέχεια η Γκρίφιθ αποκαλύπτει ότι το "ταξίδι" της ήταν ολοκληρωτικά μοναχικό και χωρίς να "χρεώνει" κάτι στον Μπαντέρας, δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.

"Δεν το εννοώ αυτό με την κακή έννοια. Και αυτά που έκανε είναι ήδη πολλά για όποιον άνθρωπο στη θέση του. Ήταν πάντα στο πλευρό μου. Είναι πράγματι ο καλύτερος", βιάστηκε να προσθέσει η Μέλανι, για να μη λέμε και όλα τα άσχημα…

Ο Αντόνιο και η Μέλανι έχουν μια κόρη μαζί, τη 15χρονη Στέλλα, ενώ η Μέλανι έχει ακόμη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσης, τον 26χρονο Αλεξάντερ από τον γάμο της με τον ηθοποιό Στίβεν Μπάουερ (Steven Bauer) και την 22χρονη Ντακότα από τον γάμο της με τον Ντον Τζόνσον (Don Johnson).

Ζωή Κίττα