Η JLo στο πλευρό του πρώην

19.09.2011
Δεν τους προλαβαίνουμε πια αυτούς τους διάσημους χωρισμένους. Όλο χωρίζουν και όλο μαζί είναι.

Δεν τους προλαβαίνουμε πια αυτούς τους διάσημους χωρισμένους. Όλο χωρίζουν και όλο μαζί είναι.

Και ενώ οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) να βγαίνει τον τελευταίο καιρό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), εκείνη δεν σταματά να εμφανίζεται μαζί με τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony).

Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τους πρώην συζύγους να μοιράζονται ακόμη και το ίδιο σπίτι, ενώ η JLo πέρασε το σαββατοκύριακο μαζί με τον Μαρκ συμμετέχοντας ενεργά στις "εορταστικές εκδηλώσεις" για τα γενέθλιά του.

Ο διάσημος συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του με το παραπάνω και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν από τις εκδηλώσεις τα παιδιά του και η μαμά τους.

Σύμφωνα με το δίκτυο RadarOnline, η Τζένιφερ πέρασε το σαββατοκύριακο συνοδεύοντας τα τρίχρονα δίδυμά της, Εμ (Emme) και Μαξ (Max) στη γιορτή του μπαμπά τους. Οι τέσσερίς τους, μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους πέρασαν τις μέρες τους πλατσουρίζοντας χαλαρά στην πισίνα και διασκεδάζοντας χαλαρά.

Ο Άντονι γιόρτασε τα γενέθλιά του με μία μεγαλειώδη sold out συναυλία στην America Airlines Arena του Μαϊάμι, όπου μάλιστα κάποια στιγμή λύγισε από τη συγκίνηση και έπεσε στα γόνατα μη μπορώντας να χειριστεί αυτό που ένιωθε από τις χιλιάδες κόσμου που του τραγουδούσαν το "Happy Birthday".

Στη συνέχεια της συναυλίας, υπήρξε μια ακόμη συγκινητική στιγμή, όταν η έφηβη κόρη του Μαρκ Άντοι, Αριάνα (Ariana), από προηγούμενη σχέση του με την Ντέμπι Ροζάντο (Debbie Rosado) ανέβηκε στη σκηνή και του χάρισε μια τριώροφη ασπρόμαυρη τούρτα. Χρόνια πολλά, λοιπόν.

Ζωή Κίττα