Καραβάτου - Κατσούλης: Η αναγγελία του γάμου τους!

01.07.2011
Όλα έτοιμα είναι για το γάμο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού/Αθανάσιου Κατσούλη. Το ζευγάρι στις αρχές του Φθινοπώρου θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, είδηση έχει ξετρελάνει και τους

Όλα έτοιμα είναι για το γάμο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού/Αθανάσιου Κατσούλη. Το ζευγάρι στις αρχές του Φθινοπώρου θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, είδηση έχει ξετρελάνει και τους δύο, αλλά άλλαξε τα πλάνα τους για τον γάμο. Βλέπεις, Καραβάτου και Κατσούλης σχεδίαζαν μέσα στο καλοκαίρι να παντρευτούν, αλλά ο ερχομός της κόρης τους, τούς έκανε να αναβάλλουν τον θρησκευτικό γάμο.

Όχι, όμως και τον πολιτικό, ο οποίος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε ήδη την αναγγελία γάμου στην εφημερίδα Αυγή. Την ακριβή ημερομηνία δεν την γνωρίζει κανείς, παρά μόνο οι δικοί τους άνθρωποι, αφού θέλουν να κρατήσουν τη μέρα αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εξάλλου, του χρόνου θα κάνουν το θρησκευτικό γάμο, ενώ όπως έχει δηλώσει η Καραβάτου, δεν θέλουν να τον κάνουν μαζί με τη βάφτιση. Θέλουν τα δύο μυστήρια να γίνουν χωριστά, ώστε να μπορέσουν να τα ζήσουν καλύτερα.

«Ο Κατσούλης Θανάσης Κρατερός του Ανδρέα και της Ουρανίας, το γένος Καλλίδη, που γεννήθηκε στη Γενεύη Ελβετίας και κατοικεί στη Φιλοθέη, και η Καραβάτου Κατερίνα του Ιωάννη και της Αγγελικής, το γένος Αναγνωστάκη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Φιλοθέη, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον δήμο Φιλοθέης».