ΚαραμεροΧαριτάτοι: ούτε ένα ευχαριστώ στο Λάτσιο

01.07.2011
Σπίτι δίχως Γιάννη, λένε, πως προκοπή δεν κάνει αλλά στην περίπτωση του πικρού αντίο των ΚαραμεροΧαριτάτων, ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν βρέθηκε για να ευχαριστήσουν το διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο.

Σπίτι δίχως Γιάννη, λένε, πως προκοπή δεν κάνει αλλά στην περίπτωση του πικρού αντίο για τους ΚαραμεροΧαριτάτους, ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν βρέθηκε για να ευχαριστήσουν το διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο.

Ένα τέταρτο με το ρολόι, ευχαρίστησαν μην σου πω και 100 άτομα που τους βοήθησαν στην εκπομπή, τώρα που αποχωρούν από το πρωινό του ΑΝΤ1. Και πέρασε το πρώτο λεπτό και το δεύτερο και το δέκατο και φτάσαμε στο φινάλε, αλλά ευχαριστία για το Λάτσιο δεν ακούσαμε. Μέχρι τον καφεντζή, τον κηπουρό και την καθαρίστρια έφτασαν να μηνμονεύσουν ο Γιώργος και ο Σπύρος αλλά Λάτσιος πουθενά.

Είπαν βέβαια αρκετά ευχαριστώ στα μεγάλα αφεντικά του σταθμού και τόνισαν πως αποχωρούν πλήρεις και χωρίς πικρίες και απογοητεύσεις:


"Στον ΑΝΤ1 ήρθα 19 χρονών", είπε ο Καραμέρος για να συνεχίσει φανερά συγκινημένος:

"Και μάλλον φεύγω στα 37 μου. Μπορεί αυτή η σύμβαση εργασίας να τελειώνει, δεν τελειώνει ,όμως, κι αυτή η σχέση ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και νιώθω πως όπως ήρθα, φεύγω...ατσαλάκωτος. Από αυτήν εδώ την εκπομπή πήρα πάρα πολλά και θέλω να πω, πως σε αυτό το φινάλε δεν υπάρχουν πικρίες", ενώ ο Σπύρος συνέχισε τις ευχαριστίες ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίσαμε τον παιάνα προς την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ευανθία με την οποία είχε γραφτεί πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Σου λέω μέλι έσταξε ο Χαριτάτος λέγοντας πως η αρχισυντάκτρια είναι χρυσό κορίτσι, με μέλλον στην τηλεόραση, αδαμάντινος χαρακτήρας, εκπληκτική κοπέλα ενώ την ευχαρίστησε δημόσια γιατί αισθάνθηκε πως είχε έναν άνθρωπο να του κρατά το χέρι όλη τη χρονιά και κατέληξε:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την Ευανθία, για την στήριξή της, τόσο απέναντι σε μας, όσο και απέναντι προς όλη την ομάδα. Υπήρξε κυματοθραύστης σε μια χρονιά δύσκολη κι έβαλε πάρα πολλές φορές πλάτη και την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτό από την καρδιά μας και να της ζητήσουμε και ένα συγνώμη για όποια φθορά μπορεί να προκαλέσαμε στην ψυχή της".

Στο τέλος κι επειδή τ' αδέρφια σκίζουν τα βουνά, Σπύρος και Γιώργος αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, κλείνοντας με το σπαραξικάρδιο "Σ' ευχαριστώ αδερφέ μου" και η "Ζωή είναι δρόμος."

Κ.Π