Μιχάλης-Ζέτα: αποκαλύπτουν αν θα παντρευτούν!

01.07.2011
Ζέτα- Μιχάλης είναι αχώριστοι! Η κάμερα του star εντόπισε το ζεύγος «Χατζηπούλια» στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος",

"Ζέτα- Μιχάλης είναι αχώριστοι! Η κάμερα του star εντόπισε το ζεύγος "Χατζηπούλια" στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", λίγο πριν πετάξουν για Θεσσαλονίκη, λόγω των συναυλιών του Μιχάλη σε Κιλκίς και Σέρρες. Σου λέει καλέ το αγόρι δε μπορεί ούτε λεπτό χωρίς την αγαπημένη του Ζέτα, την οποία έχει δίπλα του παντού και πάντα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν, πάει πακέτο με τον Μιχάλη στους προορισμούς που έχει προγραμματίσει τις καθιερωμένες καλοκαιρινές συναυλιούλες του. Σχετικά με την Αυστραλία που βρισκόταν τα παιδιά, ο Μιχάλης δήλωσε: "Περάσαμε πολύ ωραία στην Αυστραλία. Ο ελληνισμός εκεί κρατάει την Ελλάδα και το ελληνικό πνεύμα ψηλά". Μωρέ έτσι ψηλά να σε βλέπουμε θέλουμε Μιχάλη μας!

Βέβαια, οι φήμες περί κρυφού πανηγυριού και επισημοποίησης του δεσμού τους ή αλλιώς περί αρραβώνα στην Αυστραλία, διαψεύστηκε από το ζεύγος, προς απογοήτευση όλων που θέλουμε να τους δούμε να βάζουν την κουλούρα!

Ο Μιχάλης που τώρα το έχει πάρει το κολάι ήταν μέσα στην καλή χαρά, χαλαρός και με την κάμερα και τις ερωτήσεις περί επισημοποίησης. Είδες τι είναι χρυσό μου, άμα θέλει ο άντρας ούτε φοβάται, ούτε κωλώνει και μπροστά στην κάμερα ακόμη!

Επειδή όμως ο Μιχάλης είναι καιρό στο κουρμπέτι έχει μάθει να ελίσσεται και έτσι άφησε το Ζετάκι να απαντήσει στην ερώτηση περί γάμου: " Όταν συμβεί κάτι τέτοιο θα σας ενημερώσουμε!", είπε η Ζέτα και μας άφησε με την απορία. Είναι δυνατόν να το μάθουμε κατόπιν εορτής; Να ξέρουμε νωρίς επιβάλλεται να ραφτούμε κιόλας!

Η Ζέτα από την άλλη όπως είδαμε στο ρεπορτάζ με βλέμμα ανησυχίας ήταν κάπως βιαστική και την έφαγε το άγχος μη τυχόν και χάσουν την πτήση! Ε και να την έχανες χρυσό μου, θα έρθει η επόμενη! Ολόκληρο Χατζηγιάννη έχεις δίπλα σου, θα σε αφήσει να στεναχωριέσαι;

Ελένη Αναστασάκη