Ο Γρηγόρης επιστρέφει στον "Όμορφο Κόσμο"

01.07.2011
Και ενώ νομίζαμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε "κλείσει" με τον "Όμορφο Κόσμο" και τα ταξίδια ανά την Ελλάδα, διαβάζουμε στην Espresso ότι ο "Άρνι" μέσα στο λιοπύρι του Ιουλίου

Και ενώ νομίζαμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε "κλείσει" με τον "Όμορφο Κόσμο" και τα ταξίδια ανά την Ελλάδα, διαβάζουμε στην Espresso ότι ο "Άρνι" μέσα στο λιοπύρι του Ιουλίου ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή "Όμορφος Κόσμος" που θα είναι αυτή τη φορά ταξιδιωτική εκπομπή με οδοιπορικά σε μακρινές περιοχές έτσι για να θυμηθεί τα παλιά!

Το κόνσεπτ της εκπομπής θέλει το Γρηγόρη να επισκέπτεται απομακρυσμένες περιοχές και χωριά, να γνωρίζει τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου και να μας κρατάει έτσι συντροφιά όπως τον γνωρίσαμε απλά και χαλαρά.

Ξεκινώντας από τη Βόρεια Ελλάδα, ο Γρηγόρης πιάνει ξανά τη βαλίτσα στο χέρι και αρχίζει νέες περιπλανήσεις με σκοπό μέχρι το Σεπτέμβρη να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον 5 εκπομπές όπως διαβάζουμε.

Τώρα σχετικά με το πότε θα προβάλλεται η εκπομπή του, φήμες λένε ότι ενδέχεται να είναι μέσα στο σαββατοκύριακο που θα είναι πλέον …διπλο-εκπομπίτης! Δουλειές με φούντες για τον "Άρνι" που εκτός του ότι θα συνεχίζει να μοιράζει ευρώ στο "Money Drop" θα κάνει και τα ταξιδάκια του στην Ελλάδα! Το θέμα είναι πότε θα ξεκουραστεί και θα γεμίσει μπαταρίες; Μήπως τελικά αποκτήσει θέμα …energy drop; Ο χειμώνας θα δείξει!

Ελένη Αναστασάκη