Παπαρίζου: Μένει σε ξενοδοχείο με τη μητέρα της!

28.06.2011
Μόνη της, έχοντας στο πλευρό μόνο τη μητέρα της περνάει η Έλενα Παπαρίζου την περίοδο μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη. Η γνωστή αοιδός, όπως ακούσαμε στην "Πρωινή Μελέτη" εδώ και μία εβδομάδα μένει

Μόνη της, έχοντας στο πλευρό μόνο τη μητέρα της περνάει η Έλενα Παπαρίζου την περίοδο μετά τον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη. Η γνωστή αοιδός, όπως ακούσαμε στην "Πρωινή Μελέτη" εδώ και μία εβδομάδα μένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λυκαβηττού μαζί με τη μητέρα της, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά της. Μάλιστα, η Έλενα από το σπίτι που έμενε με τον Τόνι έχει πάρει λίγα πράγματα, κυρίως ρούχα και προσωπικά αντικείμενα.

Αποφεύγει τις επαφές με πολύ κόσμο, καθώς δεν θέλει να συζητάει για τη δύσκολη αυτή φάση της ζωής της, ενώ οι μόνοι άνθρωποι που την επισκέπτονται είναι δύο συνεργάτες της που τους θεωρεί και στενούς της φίλους. Γενικά, αποφεύγει και τις πολλές εξόδους, ενώ η μόνη φορά που βγήκε από το ξενοδοχείο ήταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε κι επισκέφτηκε το μαγαζί που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.

Όσο για την κοινή της περιοσυία με τον Τόνι; Ήδη έχουν δώσει σε μεσιτικό γραφείο να αναλάβει την πώληση του σπιτιου τους στα νότια προάστια, ενώ πούλησαν και το πολυτελή τους τζιπ.