Τέρμα τα πάρτι για τη Λίντσεϊ Λόχαν

24.06.2011
Και για όποιον νόμιζε ότι οι δηλώσεις τύπου "Έχω αλλάξει" και "Ωρίμασα πια" σήμαιναν κάτι παραπάνω από απλές λέξεις στη σειρά για την 24χρονη ηθοποιό… ας το σκεφτεί καλύτερα!


Και για όποιον νόμιζε ότι οι δηλώσεις τύπου "Έχω αλλάξει" και "Ωρίμασα πια" σήμαιναν κάτι παραπάνω από απλές λέξεις στη σειρά για την 24χρονη ηθοποιό… ας το σκεφτεί καλύτερα!

Ξανά στο δικαστήριο βρέθηκε χθες η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και μάλιστα ενώ –τυπικά- βρίσκεται ακόμη σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αυτή το φορά η αφορμή δόθηκε από τα αποτελέσματα πρόσφατου ελέγχου που έγινε και κατέγραψαν υψηλό ποσοστό αλκοόλ στο αίμα της νεαρής, παρά το γεγονός ότι της είχε απαγορευτεί –επανειλημμένα- κάτι τέτοιο. Υπήρχε μάλιστα σοβαρό ζήτημα του αν παραβιάζεται ή όχι, η αναστολή της.

"Αν είσαι ένοχη για κάποια παραβίαση της αναστολής σου, δεν το βλέπω", της είπε η δικαστής Σότνερ (Sautner) –παλιά γνώριμη της Λόχαν- εξηγώντας όμως ότι αυτό για το οποίο έχει ευθύνη είναι η φτωχή της κρίση.

"Θέλεις να συνεχίσεις με τη ζωή σου; Πες μου", ρώτησε κάποια στιγμή η δικαστής και οι κουβέντες "Ναι, θέλω" ήταν οι μοναδικές που βγήκαν από το στόμα της Λίντσεϊ σε όλη τη διαδικασία.

"Τότε μη δίνεις στους ανθρώπους λόγους για να σε μισούν", της είπε η Σότνερ. "Μην κάνεις ηλίθια πράγματα που... γυρίζουν σε σένα", συμπλήρωσε τονίζοντας ότι η νεαρά "δεν έκανε κανένα κακό". Το αλκοόλ δεν απαγορεύεται και η απαγόρευσή του είχε λήξει τον Φεβρουάριο για τη Λόχαν. Έστω…

Πάντως, από εδώ και πέρα απαγορεύονται τα πάρτι –που όπως προκύπτει ήταν πάρα πολλά- για τη Λίντσεϊ. Όσο ακόμη θα βρίσκεται υπό περιορισμό, θα επιτρέπεται να δέχεται μόνο έναν φίλο τη φορά στο σπίτι της ενώ τραπέζια θα μπορεί να κάνει μόνο σε συγγενείς και επαγγελματικούς συνεργάτες.

Τέλος, η Σότνερ ζήτησε από τη Λόχαν να επιστρέψει στο δικαστήριο στις 21 Ιουλίου.

Ζωή Κίττα