Λαμπίρη: "Εγώ το κούρασα το μεσημεριανό"

24.06.2011
Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι παλιά καραβάνα στο μεσημεριανό και τώρα που έχουν πάρει φωτιά οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν, ποιοί φεύγουν,

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι παλιά καραβάνα στο μεσημεριανό και τώρα που έχουν πάρει φωτιά οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν, ποιοί φεύγουν, ποιοι μένουν και τέλοσπαντων σε ποιο κανάλι θα βρεθούν , το Χριστινάκι έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Μέχρι πότε όμως θα απολαμβάνουμε τη Λαμπίρη στο μεσημεριανό του Star; «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013, αλλά δεν ξέρω σε ποιες συνθήκες θα είναι πια η συνεργασία. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ξέρω μόνο πως μέχρι τις 8 Ιουλίου θα είμαστε στον αέρα. Φαντάζομαι πως μέχρι τότε θα τα έχουμε βάλει σε μια σειρά», δήλωσε το Χριστινάκι και εμείς αναρωτιόμαστε μήπως είναι ώρα να μιλήσει τώρα…

Αν αναρωτιέσαι αν την κούρασε τόσα χρόνια το μεσημεριανό- αφού όσο να πεις είναι δύσκολη η ώρα αυτή εκεί που θέλεις να πάρεις τον υπνάκο σου πρέπει να βγάλεις εις πέρας μια τέτοια εκπομπή- η απάντηση της Λαμπίρη ήταν αποστομωτική: "Νομίζω ότι εγώ το κούρασα, αυτό μια χαρά είναι. Ως περιεχόμενο θέλω κάτι που να με ιντριγκάρει περισσότερο", δήλωσε η παρουσιάστρια.

Και τι μπορεί να είναι αυτό χρυσή μου το περιεχόμενο; Ιατρικό, οικονομικό ή μήπως αστυνομικό; Χρυσή μου, έκαστος στο είδους του και η Λαμπίρη στο μεσημεριανό της!

Ελένη Αναστασάκη