H Eλεονώρα θα γίνει..."μητέρα"

24.06.2011
Με απίστευτα κέφια και χαρά να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια της, ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέχρι και χορευτικά έκανε στην έναρξη της "Πρωινής Μελέτης".

Με απίστευτα κέφια και χαρά να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια της, ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέχρι και χορευτικά έκανε στην έναρξη της "Πρωινής Μελέτης".

Όχι δεν την πείραξε η ζέστη, ούτε θέλησε να αναβιώσει τις δόξες του "Dancing with the stars", το χορευτικό έγινε πάνω στο τραγούδι “Χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου”!

Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως η Ελεονώρα κάποιο Μανώλη γνώρισε εψές το βράδυ αλλά σύντομα η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

Η Μελέτη ετοιμάζεται να γίνει μητέρα μέσα στο καλοκαίρι αλλά μην φανταστείς πως περιμένει μωρό! Πνευματική μητέρα θα γίνει η γνωστή παρουσιάστρια που θα βαφτίσει την ανιψιά της στον Άγιο Ιωάννη της Κεφαλλονιάς (από εκεί και η έμπνευση για το τραγούδι ... πώς θα βάλουμε στεφάνι στον Άη Γιάννη). Η Μελέτη δεν θα είναι η μοναδική νονά όμως αφού λαδάκι θα ρίξει και ο αδερφής της νύφης της στην μπέμπα.

Και επειδή συγχύσεις γίνονται, όλη αυτή την εξήγηση η παρουσιάστρια την έκανε για να μην νομίζουν κάποιοι πως θέλει να παντρευτεί. Την ίδια εξήγηση έκανε βέβαια και στο "ΕΓΩ weekly" όπου τόνισε ότι είναι πλήρως ικανοποιημένη από τη ζωή της, δεν της λείπει ο μεγάλος έρωτας και μπορεί να ζήσει και χωρίς έρωτα σε αυτή τη φάση":

"Έχω πολλούς φίλους άντρες και περνάω πολύ καλά μαζί τους", τόνισε η Ελεονώρα η οποία σου θυμίζει μας εξήγησε πως δεν θα κάνει πάλι την προσωπική της ζωή βορά για κουτσομπολιά!!!!

Και μπορεί να ετοιμάζεται να γίνει πνευματική μητέρα, όμως η Μελέτη έχει ένα ακόμα παιδί, το οποίο αγάπα πολύ και το τόνισε στη συνέντευξή της:

"Την εκπομπή την αγαπώ πολύ. Είναι παιδί μας και καταλαβαίνεις ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να αφήσω", εκφράζοντας έτσι την επιθυμία της να συνεχίσει η "Πρωινή Μελέτη" και την επόμενη χρονιά.

Κ.Π