Η Τόρι Σπέλινγκ δείχνει την κοιλίτσα της

01.06.2011
Η 37χρονη ηθοποιός, πήρε τον άντρα και τα δύο παιδιά της, φόρεσε το μπικίνι της και βγήκε στην παραλία.

Η 37χρονη ηθοποιός, πήρε τον άντρα και τα δύο παιδιά της, φόρεσε το μπικίνι της και βγήκε στην παραλία.

Μπορεί να είναι έγκυος η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα, όπως όλοι οι άλλοι.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία των '80s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" –που παρεμπιπτόντως υπέγραφε ο διάσημος παραγωγός και πατέρας της, Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling)- εθεάθη στην παραλία του Μαλιμπού μαζί με την οικογένειά της.

Η Τόρι φορούσε ένα μαύρο μπικίνι και ένα παρεό δεμένο στη μέση της και εκτός από την κοιλίτσα της, φανέρωσε ακόμη κάτι στο σώμα της: το νέο τατουάζ-φόρο τιμής στον σύζυγό της.

Οι επτά σειρές που "χτύπησε" στα πλευρά της η Σπέλινγκ δεν είναι άλλο από του όρκους που ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) της χάρισε στον γάμο τους.

Το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ (Liam) και τη δίχρονη Στέλα (Stella), τα οποία χάρηκαν επίσης τα παιχνίδια στη θάλασσα, κυρίως όμως με τον μπαμπά, αφού η μαμά Τόρι… αδυνατούσε!

Κατά τα άλλα, η εγκυμονούσα Τόρι, δήλωσε ότι αυτό τον καιρό, απολαμβάνει στο έπακρο τα θετικά της κατάστασης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει την άνεση στο φαγητό: "Τρώω τα πάντα τώρα που είμαι έγκυος. Και το ευχαριστιέμαι".

Ζωή Κίττα