Μπάρμπα: Σκληρή επίθεση σε Φαίη-Λιάγκα!

01.06.2011
Τι κι αν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την επεισοδιακή εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα στο «Πρωινό Mou» στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν; Η ηθοποιός όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τη μέρα εκείνη, αλλά σήμερα

Τι κι αν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την επεισοδιακή εμφάνιση της Βάνας Μπάρμπα στο «Πρωινό Mou» στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν; Η ηθοποιός όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τη μέρα εκείνη, αλλά σήμερα δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για τη… θεαματική της έξοδο από την εκπομπή «στον αέρα» αφήνοντας σύξυλους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Και όχι μονο δεν ξεχνά, αλλά κάνει μία απίστευτη επίθεση στο ζεύγος. «Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται. Δεν θεωρώ ότι είμαι σπουδαίο άτομο, αλλά είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά» λέει χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει: «Ξεπέτα σε μένα δεν κάνει κανείς»!

Και όχι το σούρσιμο δε σταματά εδώ. «Δεν είναι και δύο άνθρωποι που θα μπορούσα να σεβαστώ έπειτα από αυτό. Αν με καλούσε ο Γιώργος Μαρίνος θα εμφανιζόμουν και για ένα δευτερόλεπτο. Όταν το δίδυμο αυτό χτίσει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, τότε θα τους σεβαστώ». Και συνεχίζει: «Δεν μου αρέσει η εκπομπή τους και δεν θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και κάνουν χαβαλέ». Αλλά εντάξει, οι ΣκορδαΛιάγκα μπορούν να νιώσουν λίγο καλύτερα, αφού η Βάνα στο τέλος λέει και μία καλή κουβέντα για εκείνους: «Είναι συμπαθητικά παιδιά, αλλά πρέπει να μάθουν να σέβονται τη διαδρομή του καθενός»

Πηγή: ΟΚ