Χυλόπιτα Κακέτση στην πρόταση γάμου της Άντζελας!

31.05.2011
Δεν την πάει αυτή η εποχή την Άντζελα Δημητρίου, δεν την πάει με τίποτε. Αστρολογικά πρέπει όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες να έχουν έρθει και να μαζευτεί πάνω της και... κοινωνιολογικά πρέπει να την έχουν μουντζώσει.

Δεν την πάει αυτή η εποχή την Άντζελα Δημητρίου, δεν την πάει με τίποτε. Αστρολογικά πρέπει όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες να έχουν έρθει και να μαζευτεί πάνω της και... κοινωνιολογικά πρέπει να την έχουν μουντζώσει. Κι επειδή μιλάμε για μεγάλη γκαντεμιά, η Άντζελα πρέπει να έχει μαζέψει περισσότερα φάσκελα και από τη... Βουλή.

Βλέπεις, της γυναίκας δεν της πηγαίνει τίποτε καλά. Όλα στραβά κι ανάποδα. Βγήκε που λες, η «Λαίδη» στης Χριστίνας Λαμπίρη για πρώτη φορά μετά την ιστορία με τους νονούς της νύχτας. Και ήθελε η... νονού Άντζελα αυτή η εμφάνιση να κάνει μεγάλη αίσθηση. Έτσι, πάνω στη συζήτηση ήρθε η κουβέντα και στον Στηβ Κακέτση, με τον οποίο η αοιδός πλέον έχει καλές σχέσεις.

Οι τσακωμοί και οι κόντρες ανήκουν στο παρελθόν και το πρώην ζευγάρι δεν έχει τίποτε να χωρίσει. Μάλιστα, ο Κακέτσης τής συμπαραστάθηκε τα μάλα στην πρόσφατη περιπέτεια της. Μέχρι που βγήκε στο τηλέφωνο ο Στιβ και ξεκίνησε μία φιλική κουβέντα. Στο χωριό μου λέμε... «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι». Και η Δημητρίου ένιωσε τόσο άνετα από την εξέλιξη της κουβέντας, που το θάρρος της το πήρε.

Μέχρι πρόταση γάμου εκσφενδόνισε στον Κακέτση, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς αν εκείνος μείνει μόνος, τότε μπορεί να τα ξαναβρούν και γιατί όχι να παντρευτούν. Ο δεσμευμένος Κακέτσης, ως οριτζινάλε τζέντλεμαν που είναι, δεν απάντησε. Έριξε, όμως την χυλόπιτά του στη «Λαίδη» την επόμενη μέρα στο «Πρωινό Mou» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τη σύντροφό του την αγαπάει και δεν την αλλάζει. Βρε την Άντζελα. Μια πρόταση γάμου έκανε κι έφαγε χυλόπιτα. Τι τα θέλει τα επικίνδυνα σπορ;