Αλιμπέρτη: Ώρες αγωνίας για το γιο της

31.05.2011
Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα η Σοφία Αλιμπέρτη, όταν χρειάστηκε να μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο το μικρότερο γιο της, Νικόλα. Ο μικρός υπέστη αλλεργικό σοκ και η Σοφία έντρομη έπρεπε να τον

Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα η Σοφία Αλιμπέρτη, όταν χρειάστηκε να μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο το μικρότερο γιο της, Νικόλα που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Ο μικρός υπέστη αλλεργικό σοκ και η Σοφία έντρομη έπρεπε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η ίδια από το σοκ για την υγεία του παιδιού της ήταν στα χαμένα καθώς οδηγούσε, ενώ η αγωνία της χτύπησε κόκκινο, αν θα προλάβει να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Βλέπεις, ήταν και η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων και πολύς κόσμος ήταν στο δρόμο με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Αλλά όπως περιγράφει η ίδια, για καλή της τύχη βρήκε στο δρόμο τέσσερα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τη βοήθησαν να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αφού τελείωσε η περιπέτεια του Νικόλα, μέσα από το Facebook ευχαρίστησε την ομάδα ΔΙΑΣ. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Απόψε τέσσερα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ με βοήθησαν να πάω έγκαιρα στο νοσοκομείο το παιδί μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτά τα παιδιά γιατί χωρίς εκείνους δεν θα είχα φτάσει εγκαίρως». Λίγες ώρες αργότερα, έγραψε ξανά στο προφίλ της: «Δεν ξέρω πού να τους βρω, δεν ξέρω αν θα τους ξαναδώ. Γι’ αυτό σας παρακαλώ, αν υπάρχει τρόπος, διαδώστε αυτό το μήνυμα μήπως έτσι φτάσει σε κάποιο έστω από αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστώ και πάλι».