Καγιά: Περίεργο επεισόδιο με θαυμαστή!

31.05.2011
Τι τραβάνε και αυτές οι όμορφες. Ζόρια μεγάλα και όλα τα κουφά μαζεμένα πάνω τους. Πάρε παράδειγμα την Βίκυ Καγιά, η οποία είχε ένα επεισόδιο με αστροπελέκι θαυμαστή της, ο οποίος είχε μεγάλη φαντασία

Τι τραβάνε και αυτές οι όμορφες. Ζόρια μεγάλα και όλα τα κουφά μαζεμένα πάνω τους. Πάρε παράδειγμα την Βίκυ Καγιά, η οποία είχε ένα επεισόδιο με αστροπελέκι θαυμαστή της, ο οποίος είχε μεγάλη φαντασία και τόλμη. Πρόσεξε τι έγινε. Μία ωραία μέρα, το μοντέλο καθόταν όμορφο και αμέριμνο όταν την πλησίασε ένας θαυμαστής της.

Κι εκεί που η Βίκυ θα περίμενε ότι το φαν θα περιοριζόταν σε ένα δυο κοπλιμέντα, άντε και σε ένα αυτόγραφο, εκείνος τι της ζήτησε; Να τη φιλήσει και να φωτογραφήσει το τρυφερό ενσταντανέ. Βλέπεις, όπως της είπε, ήθελε να πάει το ντοκουμέντο στη σύζυγό του, όχι για να τον αποθεώσει (που φίλησε κοτζάμ Καγιά), αλλά για να... ζηλέψει!

Μία που το άκουσε το μοντέλο και μία που σηκώθηκε κάγκελο η τρίχα της κεφαλής της. «Ωοοο Γκαντ» σκέφτηκε από μέσα της κι έντρομη μπήκε στο αυτοκίνητο της για να γλιτώσει από δαύτον. Φοβήθηκε το παντρεμένο γκερλ μήπως της κάνει επίθεση για να τη φιλήσει με το στανιό. Το περίεργο περιστατικό το ανέβασε λίγο μετά η ίδια στο Twitter της καταλήγοντας στο συμπέρασμα: «Γενικά, το έχουν χάσει κάποιοι το μυαλό.... ή.... μου φαίνεται»; Μπααα, σου φαίνεται!