Χτενίστηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον

30.05.2011
Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι διάσημος ο 25χρονος ηθοποιός είναι η "επιμελώς ατημέλητη" κόμη του, την οποία, όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να τιθασεύσει.


Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι διάσημος ο 25χρονος ηθοποιός είναι η "επιμελώς ατημέλητη" κόμη του, την οποία, όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να τιθασεύσει.

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας εμφανίζουν τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) χτενισμένο στην τρίχα. Μέχρι και χωρίστρα είχε.

Με κοστούμι και μπριγιαντίνη στα μαλλιά, σε τίποτα δεν θύμιζε τον χαρακτήρα του βρικόλακα Έντουαρτ Κάλεν (Edward Cullen) που τον έκανε διάσημο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι δεν θα αρέσει το νέο λουκ του Πάτινσον. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Ρόμπερτ, ο οποίος όπως μαθαίνουμε έχει και τραγουδιστική φλέβα- είναι το φιλμ "Cosmopolis" που φέρει την υπογραφή του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ (David Cronenberg) και γυρίζεται αυτό τον καιρό στο Τορόντο του Καναδά.

Πάντως, εκτός από την πλούσια χαίτη του, ο νεαρός ηθοποιός που έκανε τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα στις πρώτες ταινίες του Χάρι Πότερ, έχει συζητηθεί αρκετά για την όχι και τόσο προσεγμένη υγιεινή του. Εξάλλου έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ότι είναι βρωμιάρης.

"Σπάνια αλλάζω τα ρούχα μου. Να φοράω αυτό το τζιν παντελόνι αρκετές ημέρες τώρα. Όμως το μπλουζάκι μου το άλλαξα πρόσφατα. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αντέξω τη μυρωδιά που αφήνουν στον αέρα τα άπλυτα ρούχα μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η προσωπική μου υγιεινή είναι αηδιαστική", είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2009 αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Στο ίδιο μήκος κύματος, όταν πρόσφατα ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να μην λούζεται για δύο μήνες, εκείνος απάντησε: "Προφανώς. Δεν ξέρω. Δεν βλέπω κανένα νόημα στο να πλένεις τα μαλλιά σου". Αλήθεια… η Κρίστεν τι λέει; Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το πρώτο κινηματογραφικό φιλί του "Έντουαρτ" και της "Μπέλα" του στην πρώτη ταινία του "Twilight".

Ζωή Κίττα