Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος του Τσάρλι Σιν

01.03.2011
Είδε και απόειδε ο καημένος ο Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield ) και σήκωσε τα χέρια ψηλά.


Είδε και απόειδε ο καημένος ο Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield ) και σήκωσε τα χέρια ψηλά.

"Δούλεψα με τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εδώ και πολύ καιρό και τον νοιάζομαι πάρα πολύ. Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα πια, είναι αδύνατο να εργάζομαι αποτελεσματικά ως εκπρόσωπός του και για τον λόγο αυτό παραιτήθηκα με απόλυτο σεβασμό", δήλωσε ο Ρόζενφιλντ, μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του άτακτου πελάτη του όπως εκείνος την έχει διαμορφώσει.

Και αντικειμενικά κάπως έτσι είναι, αφού ύστερα από την τελευταία περιπέτεια του 45χρονου ηθοποιού με τον νόμο, φαίνεται ότι δεν μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς.

Ο Τσάρλι Σιν ανοίγει το στόμα του και ξεχνάει να το κλείσει. Επιτίθεται στους πάντες και δεν λογαριάζει τίποτα. Πώς να κάνει τη δουλειά του και ο καημένος ο ατζέντης;

Από την πλευρά του, ο "ασυγκράτητος" Σιν δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Αποκαλώντας τον Ρόζενφιλντ "ασεβή" ο Τσάρλι δήλωσε στο ΤΜΖ ότι "δεν έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί, οπότε… απολύεται".

Πριν από λίγες μέρες, ο Τσάρλι Σιν εμφανίστηκε στην εκπομπή της δημοσιογράφου Αντρέα Κάνινγκ (Andrea Canning) όπου δήλωσε "απόλυτα καθαρός" και -αντίθετα από τι υποστηρίζουν τα αφεντικά του σόου "Two and a half men" στην οποία πρωταγωνιστεί- έτοιμος να επιστρέψει στη δουλειά.

Θυμίζουμε ότι οι παραγωγοί της σειράς, την έκοψαν για το υπόλοιπο της σεζόν υποστηρίζοντας ότι καθώς δεν μπορούν να βασιστούν στην αξιοπιστία του πρωταγωνιστή τους, δεν έχουν άλλη λύση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα