Η μόδα ταξιδεύει...

11.02.2002
Εθνικ αναφορές, ανθισμένες δημιουργίες, πρωτότυποι συνδυασμοί, ρομαντικά σύνολα... Η μόδα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, "δανείζεται" στοιχεία και μεταμορφώνεται.
Εθνικ αναφορές, ανθισμένες δημιουργίες, πρωτότυποι συνδυασμοί, ρομαντικά σύνολα... Η μόδα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, "δανείζεται" στοιχεία και μεταμορφώνεται. Γίνεται χαρούμενη, αισιόδοξη, πλούσια σε φαντασία και ιδέες...
Πηγές έμπνευσης: από την Άπω Ανατολή ως την Αργεντινή, από τη Χαβάη ως την Αφρική, από το Λας Βέγκας ως την Ισπανία. Βασικό στοιχείο: Οι σχεδιαστές αποθεώνουν τη γυναίκα και προσδιορίζουν τη νέα θηλυκότητα. Μία θηλυκότητα που χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό και αφήνει πίσω της την διάθεση υπερβολής της δεκαετίας του '80.
Χαρακτηριστικά: Φραμπαλάδες, πουκαμίσες με βολάν, στυλ των χίπις, κρόσια και Άγρια Δύση, animal prints, χρυσές τουαλέτες, δαντέλα, νυφικά μεσοφόρια, κεντημένες μπλούζες, φορέματα σε γραμμή Α, διαφανείς τουνίκ...
Χρώματα: πρωταγωνιστούν το άσπρο, το μαύρο, οι γήινες αποχρώσεις, το κόκκινο, οι παστέλ τόνοι.
Αξεσουάρ: εξεζητημένα και εντυπωσιακά. Οι τσάντες κυκλοφορούν σε μεγάλο μέγεθος, η ζώνη είναι φαρδιά, τα σανδάλια στολίζονται με πέτρες και οι μπότες καουμπόι επιστρέφουν.
Επιδείξεις που ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις: YSL Rive Gauche, Helmut Lang, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Balenciaga, Marni.