Τι δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου

23.07.2009
Εσύ ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινή εξόρμηση κι εμείς ζηλεύουμε! Εννοείται ότι παίζει ρόλο το πού θα πας ώστε να επιλέξεις τον κατάλληλο

Εσύ ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινή εξόρμηση κι εμείς ζηλεύουμε! Εννοείται ότι παίζει ρόλο το πού θα πας ώστε να επιλέξεις τον κατάλληλο στιλιστικό εξοπλισμό, αν και κάποια κομμάτια είναι στάνταρ! Τώρα αν δεν προγραμματίζεις τις διακοπές και βρεθείς σε λαγκάδια με πλατφόρμες, εμείς ουδεμία ευθύνη δεν φέρουμε!

Κοσμοπολίτικο νησί: διότι είσαι κορίτσι λουσάτο που θέλει ξενοδοχείο με θέα και πισίνα. Και πολύ καλά κάνεις. Προσοχή όμως στο τί θα πάρεις γιατί διακοπές είσαι όπως και να έχει. Φρόντισε να έχεις φορέματα (και κοντά και μάξι), σορτσάκια για τις ολοήμερες εξορμήσεις και πολλά μαγιό! Το δωμάτιο σίγουρα θα έχει πιστολάκι, οπότε αν δεν έχει καύσωνα, στέγνωσέ τα απλά για φυσικό λουκ. Τέλος, τα σανδάλια ή οι φλατ μπαλαρίνες είναι ό, τι πρέπει για τα σοκάκια του νησιού. Μην γκρεμοτσακιστείς κιόλας! Επίσης, φρόντισε να εξοπλιστείς με ζακετούλες και cardigan πουλοβεράκια.

Κάμπινγκ: ξέχνα καλλυντικά και πιστολάκια, ιδίως αν είναι ελεύθερο και όχι οργανωμένο. Εκεί θα πρέπει να προμηθευτείς με μαγιό (εκτός κι αν κάνεις γυμνισμό), παρεό, λεπτά σαλβάρια, άνετα σορτσάκια και φαρδιά φορέματα. Επειδή δεν θα μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, επίλεξε μαντίλες και μπαντάνες για τα μαλλιά που και βολικές είναι και εξωτικές! Οι πετσέτες και τα sleeping bags είναι υποχρεωτικά.

Βουνό: ντύσου χοντρά μην αρπάξεις καμιά πούντα! Σοβαρά, η ψύχρα είναι σύνηθες φαινόμενο στα όρη, γι αυτό πάρε κυρίως παντελόνια, ζακέτες, πουλοβεράκια. Καλού κακού, πάρε και αθλητικά παπουτσάκια για να μην ξεπαγιάσουν τα πόδια σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις και ορειβασία, θα χρειαστείς μπουφάν και τρακτερωτά παπούτσια, αλλά γι αυτό πρέπει να ρωτήσεις αυτούς που το έχουν ζήσει.

Στο εξοχικό: εκεί είναι το δεύτερο σπίτι σου, οπότε έχεις την άνεση να κάνεις ό, τι και στην πόλη. Απλά μην πάρεις και τα κουζινικά σου σκεύη. Προς Θεού, διακοπές πας.

Όλα τα κορίτσια πρέπει να έχουν:

  • Μαγιό
  • Παρεό
  • Φορέματα
  • Ζακέτες
  • Σανδάλια