9 συμβουλές για να επιλέξεις ρούχα που θα σε δείχνουν 10 χρόνια νεότερη

09.04.2021
9 συμβουλές για να επιλέξεις ρούχα που θα σε δείχνουν 10 χρόνια νεότερη
Οι άνθρωποι που νιώθουν νέοι στην καρδιά, στην πραγματικότητα δεν γερνάνε ποτέ, υποστηρίζει μια πρόσφατη μελέτη. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας παίζουν και τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε, τα οποία πολλές φορές μας προσθέτουν είτε μας αφαιρούν χρόνια. Προφανώς και όλοι προτιμάμε τη δεύτερη επιλογή, αλλά αν είσαι από αυτές που δεν το έχεις... εύκολο να διαλέγεις τα κατάλληλα για εσένα ρούχα, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές πρακτικές συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξεις όταν ψωνίζεις, προκειμένου να έχεις μια εμφάνιση που να σου κερδίζει μέχρι και μια δεκαετία!

Μην επιλέξεις έντονα prints

Η εύρεση ωραίων print που θα φαίνονται τόσο νεανικά όσο και σοφιστικέ, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Επιπλέον, εάν το print είναι υπερβολικά μεγάλo, θα σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη και αυτό θα προσθέσει κάποια χρόνια στην εμφάνισή σου. Αντίθετα, τα μικρότερα print ή οι απλές υφές θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο λεπτή και πιο νεανική.

Φόρα skinny τζιν

Ξεφορτώσου όλα τα τζιν που φαίνονται φαρδιά και παράξενα και πάρε ένα skinny τζιν. Φαίνονται πάντα κομψά και συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά στυλ. Επιπλέον, τονίζουν το σώμα σου και θα φαίνεσαι πιο αδύνατη και νεότερη με αυτά.

Πρόσεχε τα φαρδιά ρούχα

Τα oversized ρούχα μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, ειδικά αν θέλεις να κρύψεις την κοιλιά σου. Ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σου και να σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμη πιο παχιά. Ένα κοντό μπουφάν που τελειώνει στη μέση του ισχίου και καθορίζει τη μέση σου θα είναι πιο κολακευτικό και θα σε δείχνει νεότερη.

Τόνισε τη μέση σου

Καθώς μεγαλώνουμε, το στήθος και η κοιλιά μας φαίνονται να ενώνονται. Έτσι, η ανάδειξη της μέσης σου, όποτε είναι δυνατόν, είναι το κλειδί για να φαίνεσαι νεότερη και πιο fit. Επίλεξε μια φαρδιά ζώνη, ένα σακάκι ή μια ζακέτα που δένεται στη μέση για να δώσεις αυτό το αποτέλεσμα.

Επίλεξε προσεκτικά τα γυαλιά ηλίου σου

Τα σωστά επιλεγμένα γυαλιά ηλίου μπορούν να εκσυγχρονίσουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή σου. Για παράδειγμα, τα cat-eye σχέδια μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα με τις χαμηλότερες εξωτερικές γωνίες των ματιών και να σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερη.

Επίλεξε απλά κοσμήματα

Ενώ οι παλαιότερες γενιές είναι μεγάλοι λάτρεις των κοσμημάτων που φαίνονται πολυτελή και τεράστια, οι νεότερες προτιμούν πιο μινιμαλιστικά αξεσουάρ. Έτσι, αντί να φοράς μαζί πολλά βραχιόλια και περιδέραια, σκέψου να αφαιρέσεις μερικά κομμάτια και να αφήσεις μόνο κάτι απλό όταν βγαίνεις έξω.

Μην φοράς πολύ μαύρο χρώμα

Το μαύρο σκιαγραφεί σίγουρα τη σιλουέτα και μπορεί να είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε περίσταση. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας τείνει να γίνει πιο ανοιχτόχρωμο, οπότε το μαύρο μπορεί να δημιουργήσει μια σκληρή αντίθεση - ειδικά στο πρόσωπό σου. Μπορεί να τονίσει τις ρυτίδες και να τονίσει τις σκούρες σκιές κάτω από το πηγούνι και γύρω από τα μάτια.

Φόρα το σωστό μέγεθος σουτιέν

Το να φοράς λάθος σουτιέν δεν είναι απλά άβολο, αλλά μπορεί να προσθέσει περισσότερα από 10 χρόνια στην εμφάνισή σου. Επειδή επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα ρούχα σου φαίνονται πάνω σου και, εάν επιλεγεί λάθος, θα σε κάνει να καμπουριάσεις και η σιλουέτα σου θα φαίνεται άκομψη.

Δώσε προσοχή στο ντεκολτέ

Μπορεί να προσπαθείς να κρύψεις έναν γερασμένο λαιμό κάτω από τα ρούχα σου, αλλά στην πραγματικότητα, μια ανοιχτή λαιμόκοψη θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη και πιο ελκυστική. Δοκίμασε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη, ένα σακάκι ή ένα φόρεμα με ένα στενό, με βολάν γιακά.