Έχεις μεγάλο στήθος; Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις

10.07.2020
Έχεις μεγάλο στήθος; Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις
Τα styling tips για γυναίκες με πλούσιο μπούστο

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες με μεγάλο στήθος που παραπονιούνται συχνά πως δε βρίσκουν ρούχα που να τους ταιριάζουν και να τις αναδεικνύουν. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απελπίζεσαι και να εύχεσαι το σώμα σου να είναι διαφορετικό. Αγάπησε τον εαυτό σου και το σωματότυπο σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μάθεις μερικά styling tips για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις σε ό,τι αφορά τα ρούχα που φοράς και τα σύνολα που δημιουργείς, και θα τα βρεις παρακάτω.

Δες και αυτό: Είσαι μελαχρινή ή καστανή; Αυτά είναι τα χρώματα που σε αναδεικνύουν καλύτερα

Τι να κάνεις...

Κάνε πειραματισμούς με τις λαιμοκόψεις των ρούχων

Μην προσπαθείς να κρύψεις το στήθος που κάτω από ζιβάγκο και κλειστές λαιμοκόψεις. Προτίμησε ασύμμετρες, V και στρογγυλές λαιμοκόψεις, οι οποίες ενδείκνυνται για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, καθώς το τονίζουν το στήθος με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να σου προσθέτουν έξτρα πόντους.

Δώσε το σωστό σχήμα στο σώμα σου

Το ότι έχεις μεγάλο στήθος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράς μόνο ίσιες ή ριχτές γραμμές, αλλά μπορείς να πειραματιστείς και με κάτι διαφορετικό, όπως τις ψηλόμεσες γραμμές οι οποίες τονίζουν τη μέση, αναδεικνύουν το στήθος σου και μακραίνουν τον κορμό σου.

Αυτό το είδες; Είσαι καλεσμένη σε γάμο στην παραλία; Να τι να φορέσεις

Τι να αποφύγεις...

Μην φοράς μόνο φαρδιά ρούχα

Μην πέσεις στην παγίδα του μύθου ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος δεν μπορούν να φορούν στενά ρούχα. Αν έχεις πλούσιο μπούστο, μπορείς να φοράς στενά και φαρδιά ρούχα, αρκεί να ταιριάζουν σωστά σε εσένα και να κάνεις ένα σωστό styling. Αν επιλέξεις, για παράδειγμα, να φορέσεις ένα εφαρμοστό κορμάκι ή top μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο, μακρύ παντελόνι, κρατώντας με αυτόν τον τρόπο τις ισορροπίες.

Απόφυγε ρούχα σε αμπίρ γραμμή

Ρούχα με αμπίρ γραμμή θεωρούνται όσα στενεύουν στο σημείο κάτω από το στήθος και ανοίγουν στο υπόλοιπο μέρος. Αυτό που κάνουν ουσιαστικά, είναι ότι τονίζουν το στήθος. Αντ'αυτού, προτίμησε ρούχα τύπου που τονίζουν τη μέση και δίνουν ισορροπία στο σχήμα του σώματος σου.