Τα 3 πιο συνηθισμένα προβλήματα όταν φοράς σορτς και πώς να τα λύσεις

09.07.2020
Τα 3 πιο συνηθισμένα προβλήματα όταν φοράς σορτς και πώς να τα λύσεις
Εάν σου αρέσουν τα σορτς το καλοκαίρι, αλλά το δικό σου είτε είναι μεγάλο και θέλει ζώνη στη μέση, είτε ανεβαίνει και τεντώνεται, είτε είναι πολύ κοντό και ερεθίζει το δέρμα σου, μην εκνευρίζεσαι. Δεν είσαι η μόνη. Ενώ ορισμένα ζητήματα με τα σορτς μπορούν να λυθούν με μια επιδιόρθωση (ή προϊόντα κατά του ερεθισμού), καλύτερα αυτό το καλοκαίρι να χαρίσεις στη φίλη σου το σορτς που δεν σου κάνει και να αγοράσεις ένα καινούργιο. Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένα συνηθισμένα παράπονα που μπορεί να έχεις με τα σορτς και μπορούν να διορθωθούν. Τώρα λοιπόν μπορείς να φοράς το σορτς σου όλη την ημέρα (και όλο το καλοκαίρι!) χωρίς να έχεις προβλήματα.

Πρόβλημα# 1: Ξεχειλώνει υπερβολικά στο τέλος της ημέρας

Πράγματι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Στέκεται υπέροχα το πρωί, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας, χαλαρώνει. Σε καμία δεν αρέσει να σηκώνει το σορτς της συνέχεια! Συνήθως αυτό το πρόβλημα λύνεται πλένοντας και στεγνώνοντάς το μετά από κάθε φορά που το φοράς, ώστε να ξαναμπει. Βέβαια το να βάζεις στο πλυντήριο το σορτς σου απλά με μια φορά που το φοράς δεν είναι και το καλύτερο σενάριο.

Λύση: Αγόρασε ένα σορτς με stretch. Τα ελαστικά υλικά του θα κρατήσουν το σχήμα του πολύ καλύτερα.

Αυτό το είδες: 5 τρόποι να καταπολεμήσεις το ξηρό δέρμα το καλοκαίρι

Πρόβλημα # 2: Ανεβαίνει όταν κάθεσαι

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το σορτς, που όταν κάθεσαι σηκώνεται πάνω. Η κίνηση να το τραβάς προς τα κάτω κάθε πέντε λεπτά δεν είναι καθόλου ωραία.

Λύση: Αγόρασε ένα πιο μακρύ ή μεγαλύτερο σορτς

Εάν συμβεί αυτό, έχεις δύο επιλογές: Βρες ένα μακρύτερο στυλ (οι βερμούδες εξακολουθούν να είναι στη μόδα φέτος) ή αγόρασε ένα μεγαλύτερο μέγεθος. Εάν επιλέξεις το τελευταίο, το σορτς θα ταιριάζει μια χαρά στον ποπό σου αλλά ίσως να σου είναι μεγάλο στη μέση- εκεί μπορείς να το πας στη μοδίστρα να το στενέψει.

Διάβασε και αυτό: Τα 3 βασικά λάθη που κάνεις στο ξύρισμα και ερεθίζεις το δέρμα σου

Πρόβλημα # 3: Ερεθίζεται το δέρμα σου

Το τρίψιμο των μηρών σου μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ερυθρότητα και δυσφορία. Αυτό μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε ντύσιμο (εννοείται και με φόρεμα) που αφήνει γυμνά τα πόδια (κυρίως αν έχεις παραπανίσια κιλά), επομένως είναι συχνό φαινόμενο όταν φοράς σορτς.

Λύση: Επίλεξε πιο μακριά σορτς ή χρησιμοποίησε προϊόντα κατά του ερεθισμού του δέρματος. Η πιο απλή λύση είναι να φοράς μακρύτερα σορτς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εμποδίζει από το να φοράς το στυλ που θέλεις! Υπάρχουν πολλά προϊόντα στα φαρμακεία που μειώνουν την τριβή και αποτρέπουν ή ελαχιστοποιούν τον ερεθισμό.