Η Κέιτ φορούσε το ίδιο τζιν επί τρεις ημέρες

07.07.2011
Η δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ αποφάσισε να αφήσει στην ντουλάπα τα σικάτα συνολάκια, τα φουστανάκια και τα γοβάκια και έτσι την εβδομάδα αυτή έχει κάνει τρεις εμφανίσεις με το ίδιο τζιν!

Η δούκισσα Κάθριν του Κέιμπριτζ αποφάσισε να αφήσει στην ντουλάπα τα σικάτα συνολάκια, τα φουστανάκια και τα γοβάκια και έτσι την εβδομάδα αυτή έχει κάνει τρεις εμφανίσεις με το ίδιο τζιν!

Η 29χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φαίνεται πως νιώθει πολύ άνετα μέσα στο "J Brand" τζινάκι της, το οποίο τίμησε 3 φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες! Πολλές θα πεις ακόμα και για μια θνητή πόσο μάλλον για μια δούκισσα.

Η πρώτη εμφάνιση με το σκούρο μπλε τζιν έγινε τη Δευτέρα, συνδυάζοντας το παντελόνι με στρωτά παπούτσια "Sebago Bala" στον θαλάσσιο αγώνα με βάρκες που έκανε εναντίον του Γουίλιαμ. Την Τρίτη, το τζινάκι αξίας 169 δολαρίων είχε και πάλι την τιμητική του.

Αυτή τη φορά, το τζιν συνδυάστηκε με ένα πουκαμισάκι του οίκου "Burberry" και εχθές, το τζιν συνδυάστηκε με σακάκι "Smythe", λευκό πουκάμισο και εσπαντρίγιες "Nine West".

Κι αν αναρωτιέσαι τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το τζιν, να σου πούμε πως πολλές μεγάλες σταρ όπως η Τζέσικα Άλμπα, η Νικόλ Σέρζιγκερ, η Κέιτι Χολμς αλλά και η Κέιτ Μπόσγουορθ λατρεύουν τα τζιν της εν λόγω φίρμας θεωρώντας πως είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά για κάθε τύπο σώματος. Κι αυτό γιατί με μόλις 169 δολάρια αγοράζεις ένα τζιν καλοραμμένο με το ποσοστό ελαστικότητας που χρειάζεσαι για να δείχνεις μοντελάκι.

Εννοείται πως οι Βρετανίδες θα κάνουν ανάρπαστο και αυτό το κομμάτι όπως έγινε και με προηγούμενες ενδυματολογικές επιλογές της Δούκισσας.

Αν θέλεις να μιμηθείς το λουκ, συνδύασε το αγαπημένο σου σκουρόχρωμο τζιν (στην αγορά θα βρεις σκούρα τζιν σε καλοκαιρινό ύφασμα, λιγότερο χοντρό από χειμωνιάτικο) με ένα λευκό ή κρεμ μπλουζάκι, ένα κοντομάνικο πουκάμισο ή το βράδυ με ασορτί σακάκι!

Κατερίνα Πατούλια