Μπόλικη λάμψη στην 32η τελετή "Carousel of Hope Ball"

26.10.2010
Οι διάσημοι σταρς έχουν ευαισθησίες και δεν παραλείπουν να το δείχνουν. Έτσι, πολλοί από αυτούς έδωσαν το παρόν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της 32ης τελετής του "Carousel of Hope Ball" στο Λος Άντζελες. Το "Carousel of Hope Ball" ήταν αφιερωμένο στο κέντρο "Barbara Davis" που στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη.
Οι διάσημοι σταρς έχουν ευαισθησίες και δεν παραλείπουν να το δείχνουν. Έτσι, πολλοί από αυτούς έδωσαν το παρόν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα της 32ης τελετής του "Carousel of Hope Ball" στο Λος Άντζελες. Το "Carousel of Hope Ball" ήταν αφιερωμένο στο κέντρο "Barbara Davis" που στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Η ίδια η Ντέιβις, πάσχει από την ίδια ασθένεια και έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προσπάθεια καταπολέμησης του διαβήτη.


Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν: η απαστράπτουσα Τζένιφερ Λόπεζ με τον σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί, ο Ροντ Στιούαρτ με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Πένι Λάνκαστερ, οι αδερφές Πάρις και Νίκι Χίλτον, η Τζέιν Φόντα, η Τζόαν Κόλινς και πολλοί άλλοι ακόμα. Φυσικά, τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στην ηθοποιό Χάλε Μπέρι και στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ στο πλευρό της!

Από την Κατερίνα Πατούλια