Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει σε άλλο level το φοράω το μαγιό ανάποδα

16.06.2024
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάει σε άλλο level το φοράω το μαγιό ανάποδα
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Kendal Jenner και αρκετές άλλες celebrities και influencers του εξωτερικού από πέρυσι το καλοκαίρι.

Το trend που θέλει το πάνω μέρος του μαγιό να μη φοριέται με τον τρόπο που σχεδιάστηκε αλλά ουσιαστικά να τροποποιείται με τον τρόπο δεσίματος που τοπ του μπικίνι στην κυριολεξία ανάποδα, υιοθέτησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με αυτόν τον τρόπο το μαγιό γίνεται πιο σέξι με περίτεχνα δεσίματα και το μαύρισμα απλώνεται σε μεγαλύτερη έκταση χωρίς περιττά μεγάλα τριγωνικά σημάδια.
Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα Κουφονήσια, τον αγαπημένο προορισμό της ίδιας και της παρέας της τα τελευταία χρόνια. Εκεί που επίσημα ξεκινάει το καλοκαίρι τους πριν πάρουν ανάλογα με τις υποχρεώσεις και τα γούστα τους τον δρόμο για διαφορετικούς προορισμούς.

Και Κουφονήσια για την Ηλιάνα θα πει ελευθερία. Με το μαγιό όλη την ημέρα, ή και χωρίς αφού δεν διστάζει να μείνει και topless στο μικρότερο νησί των Κυκλάδων που αριθμεί μόλις 440 μόνιμους κατοίκους.
Εξάλλου εκεί είναι περιτριγυρισμένη από στενούς φίλους. Δεν έχει κάτι να την περιορίζει ή να την αγχώνει. Έτσι δημοσιεύει συχνά πυκνά σούπερ σέξι φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού.
Προχθές topless στο μπαλκόνι του δωματίου της, χθες με το trending δέσιμο του μαγιό κάτω από τα αλμυρίκια στο ηλιοβασίλεμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 13:16