Dsquared2: Το σόου της χρονιάς με σέξι διάθεση, ατελείωτα εσώρουχα και πορνοστάρ-μοντέλα στην πασαρέλα

Οι σχεδιαστές Dean & Dan με τη μούσα τους στο συγκεκριμένο σόου, Julia Fox
Οι σχεδιαστές Dean & Dan με τη μούσα τους στο συγκεκριμένο σόου, Julia Fox (Photo: @juliafox)
O κόσμος των Dean και Dan είναι φανταχτερός! Οι αγαπημένοι δίδυμοι του DSquared2 έκλεισαν την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου με ένα εντυπωσιακό σόου με αγόρια που ήταν γεμάτα λάδι, κορίτσια που έμοιαζαν με γαζέλες, με πορνοστάρ, το supermodel Esther Cañadas και την Julia Fox.

Με βασικό soundtrack του «Love to Love You Baby» της Donna Summer – με έξτρα αναστεναγμούς – οι αδελφοί Caten παρουσίασαν ένα σόου με χλιδή που παρέπεμπε στο παρελθόν , με twinsets, ριγέ μπλουζάκια ράγκμπι και μπουφάν με αστραφτερά χρυσά κουμπιά που έδεναν με μπλουζάκια Cherry Boy, καπέλα φορτηγατζήδων με λογότυπα και γιλέκα που αναδείκνυαν τα αγαλματένια σώματα.

{https://www.instagram.com/p/CtkKes9tL__/}

Η ίδια η Fox βγήκε στην πασαρέλα με ένα προκλητικό, αγγελικό λευκό εσώρουχο, κάλτσες μέχρι τους μηρούς και μια τσάντα σε σχήμα καρδιάς – μια εμφάνιση που θα μπορούσε εύκολα να βγει από ένα πορνό από τα τέλη της δεκαετίας του '90/αρχές των 00s, κάτι που όπως επιβεβαιώθηκε ήταν η έμπνευση για τη νέα σεζόν. «It's snob meets knob (το σνομπ συναντά το πέος)», είπαν (σε ελεύθερη μετάφραση) οι σχεδιαστές στα παρασκήνια.

{https://www.instagram.com/p/CtmfEzDI4KT/}

Με την υπογραφή της σχεδιάστριας Haley Wollens, οι θεατές είδαν χαμηλοκάβαλα τζιν που γίνονταν πιο λαμπερά με κρύσταλλα Swarovski, φορέματα με λαιμόκοψη και ατελείωτα εσώρουχα - ή εσώρουχα ως τα μόνα που μπορεί να φορέσει κανείς σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, ενώ εντυπωσίασε και το σούπερ μόντελ Esther Cañadas σε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

{https://www.instagram.com/p/Ctl5Y-yOSuP/}

Αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το εσώρουχο του πραγματικού πορνόσταρ Rocco Siffredi, που έλαμψε στην πασαρέλα. Ξεκουμπώνοντας τα κουμπιά του τζιν του καθώς περνούσε μπροστά από το χαμογελαστό κοινό, τελικά το έβγαλε για να αποκαλύψει ένα έντονο κόκκινο εσώρουχο με το «VIP». Σε αυτήν την περίπτωση, δεν σήμαινε «πολύ σημαντικό πρόσωπο», αλλά «πολύ σημαντικό πέος».

{https://www.instagram.com/p/CtqhkfuMmk7/}

Ήταν ένα σόου εντελώς DSquared2, με τους ενθουσιασμένους συντάκτες μόδας να το αποκαλούν από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν κάνοντας ξεκάθαρο ότι ο Dean και ο Dan είναι στην καλύτερη στιγμή τους.

{https://www.instagram.com/p/Ctol5fnorCx/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 15:48