Σαμπάνια καπ

10.04.2008

Τι έχουμε:

  • 2 μπουκάλια σαμπάνια
  • 1 φλιτζ. κονιάκ
  • 1 φλιτζ. μαρασκίνο
  • 1 φλιτζ. κουρασάο, κόκκινο
  • 1 φλιτζ. λικέρ, φράουλας
  • 1 μήλο
  • 1 πορτοκάλι
  • παγάκια

Τι κάνουμε:

Πλένουμε το μήλο, το σκουπίζουμε, το κόβουμε στη μέση, με ένα μαχαιράκι βγάζουμε το κοτσάνι, τα κουκούτσια και το κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε το πορτοκάλι, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε φέτες. Κατόπιν, βάζουμε σε μια μεγάλη κανάτα μερικά παγάκια, τις φέτες μήλου και τις φέτες πορτοκαλιού. Προσθέτουμε το μαρασκίνο, το κόκκινο κουρασάο, το λικέρ φράουλας, το κονιάκ, τη σαμπάνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια σαμπάνιας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ