Κολοκυθοκορφάδες γιαχνί

12.10.2010

Yλικά

  • 1 ματσάκι κολοκυθοκορφάδες
  • 2 κολοκυθάκια μικρά κομμένα σε χοντρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες
  • ½ ποτήρι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

EKTEΛEΣH
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες και τα κολοκυθάκια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τις τριμμένες ντομάτες. Μαγειρεύουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου.