Τι να φας στο ραντεβού & 5 σούπερ προσφορές για οικονομική έξοδο!

11.04.2017
Πού να πάτε για πρώτο ραντεβού; Τι να φάτε; Πού να πάτε; Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις και σούπερ οικονομικές προτάσεις για φαγητό με το αμόρε ή ακόμη και τους φίλους.

Σύμφωνα με την εμπειρογνόμωνα σχέσεων Ar'nie Krogh το τι θα επιλέξεις να φας σε ένα ραντεβού μπορεί να σου καταστρέψει το πρώτο ραντεβού.

Πικάντικο φαγητό με κάρυ ή άλλα καρυκεύματα
Μπορεί τα πικάντικα να είναι αφροσδισιακά αλλά ταυτόχρονα μπορούν να καταστρέψουν και το ραντεβού. Με το να φας πικάντικο παίρνεις ρίσκο καθώς μπορεί να ιδρώσεις και να νιώσεις εξαιρετικά άβολα.

Πίτσα και μπέργκερ
Δεν είναι και τόσο θηλυκό να τρως με τα χέρια ή να προσπαθείς να φας ένα μπέργκερ με μεγάλες μπουκιές. Αν το κάνεις, κάνε το σωστά κι όχι σαν σπουργίτη κάτι που θα δεπιξει πως είσαι γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Σαλάτα
Αν παραγγείλεις μια σαλάτα δίνεις την εντύπωση της γυναίκας που μετράει τις θερμίδες.

Ζυμαρικά
Τρώγονται με πιρούνι, είναι απολαυστικά, υγιεινά και δε δίνουν λάθος εντυπώσεις!

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Οι καλύτερες προσφορές και κουπόνια για ζυμαρικά κι όχι μόνο! Διάλεξε πού θα φάτε ρομαντικά και οικονομικά!

Μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο και... θέα την Ακρόπολη στο"THISSIO VIEW", 24 ευρώ με το κουπόνι (από 49 ευρώ)Κλείσε το εδώ.

Mενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο Veniero Kefalari Bar Restaurant", στο Κεφαλάρι Κηφισιάς 20 ευρώ με το κουπόνι (αρχικής αξίας 40 ευρώ)Κλείσε το εδώ.

Γεύμα 2 ατόμων στο Ιταλικό εστιατόριο Mantzavino στα Μελίσσια, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο 19,90 ευρώ με το κουπόνι (αρχικής αξίας 40 ευρώ)Κλείσε το εδώ.

Γεύμα 2 Ατόμων στο «Silo The Food Bar» στο Νέο Ψυχικό με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο 18 ευρώ με το κουπόνι (αρχικής αξίας 30 ευρώ)Κλείσε το εδώ

Μενού για 2 άτομα στη ψαροταβέρνα «Το Τρεχαντήρι στο Μαραθώνα!» 19,9 ευρώ (αρχικής αξίας 43 ευρώ).

Κλείσε το εδώ.