Έτσι μαλακώνει το βούτυρο η Κρίσι Τέιγκεν [photos & vds]

06.10.2015
Έναν απίστευτα εύκολο τρόπο για να μαλακώσει το βούτυρο μας δείχνει η Κρίσι Τέιγκεν.

Το διάσημο μοντέλο - που λανσάρει βιβλίο μαγειρικής με την υπογραφή της - μας έχει συνηθίσει σε βίντεο και φωτογραφίες της με... φαγητό. Την θυμόμαστε να κλαίει με λιγμούς τρώγοντας κρέμα κάσταρντ, να λικνίζει τους γλουτούς με φτερούγες κοτόπουλο αλλά και να μαγειρεύει με τον πιο αισθησιακό τρόπο.

Η νεαρή σύζυγος του τραγουδιστή John Legend και γνωστό μοντέλο του Sports Illustrated, Chrissy Teigen κάνει στροφή στην καριέρα της και παντρεύει πασαρέλα με κουζίνα.

Αυτή τη φορά, κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μας δείχνει πως το κατέχει το αντικείμενο και μας δίνει πολύτιμα μυστικά μαγειρικής με πρώτο το "πώς να μαλακώσει το βούτυρο" με τον δικό της απλό τρόπο.

Στο παρελθόν έχουμε ήδη αναφέρει τρόπους για να μαλακώσουμε το βούτυρο (θυμήσου περισσότερα εδώ). Η Κρίσι μας δείχνει άλλη μια επιλογή που ομολογουμένως δεν είχαμε σκεφτεί.

Γεμίζει ένα γυάλινο δοχείο με νερό και το βάζει μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για μόλις 2 λεπτά. Αν δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων μπορείς απλά να ρίξεις μέσα στο δοχείο βραστό νερό.

Στη συνέχεια αδειάζει το νερό στο νεροχύτη και σκεπάζει με το χεστό δοχείο το παγωμένο βούτυρο. Μετά από λίγα λεπτά, ξεσκεπάζει και ιδού: το βούτυρο έχει ήδη μαλακώσει και κόβεται εύκολα με ένα μαχαιράκι.

Δες το βίντεο