FYI

Marvel και Swarovski: Οι super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

17.04.2024
Marvel και Swarovski: Οι super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου
Ενισχυμένοι από την αίσθηση του ηρωισμού και της αυτογνωσίας, η Marvel και η Swarovski συνεργάστηκαν για να λανσάρουν μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι.

Κάθε κομμάτι είναι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα κόμικς της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από κάθε οπτική γωνία, η αριστοτεχνική κοπή της Swarovski αναδεικνύει την εμβληματική εμφάνιση του κάθε Super Hero με εξαιρετική αυθεντικότητα.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Swarovski με τη Marvel και έδωσε την ευκαιρία στη δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, να εξερευνήσει τα χαρακτηριστικά της δύναμης, του ηρωισμού και της υπευθυνότητας μέσα από το συναρπαστικό κόσμο των κρυστάλλων Swarovski. Αξιοποιώντας την 84χρονη κληρονομιά της Marvel και το πώς οι χαρακτήρες της εμπνέουν μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον ήρωα που κρύβουν μέσα τους, αυτή η συνεργασία αγκαλιάζει πραγματικά τη δύναμη και την κομψότητα του κρυστάλλου με νέους και απροσδόκητους τρόπους.

3collection_ss24-3.jpg

Η δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, τόνισε: «Ο Stan Lee ήταν ένας αριστοτέχνης αφηγητής ιστοριών. Έδωσε στον κόσμο μερικούς απίστευτα επιδραστικούς και συναρπαστικούς Σούπερ Ήρωες, οπότε ήταν πραγματική τιμή να εμβαθύνουμε σε αυτούς τους αγαπημένους της Marvel® και να εκφράσουμε τις ατομικές τους ιδιότητες με τους κρυστάλλους μας».

Ο Peter Widmann, Head of B2B, collaboration & licensing της Swarovski, δηλώνει: «Η Swarovski είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τη Marvel για να ενώσει δύο αγαπημένες μάρκες για μια εμβληματική συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι. Και οι δύο μάρκες έχουν πλούσια κληρονομιά, μακρόχρονη παράδοση και αγαπιούνται από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο - καθιστώντας αυτή τη συνεργασία ιδανική».

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ALTER EGO ΣΑΣ

Η Swarovski δημιούργησε οκτώ κοσμήματα, πέντε συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια και μια σειρά αυτοκόλλητων εμπνευσμένων από τους σούπερ ήρωες της Marvel: Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Iron Man και Hulk. Κάθε λαμπερό κομμάτι είναι μια δήλωση ενέργειας και καλοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει τον εσωτερικό σας Σούπερ Ήρωα.

Τα κοσμήματα και τα συλλεκτικά κρυστάλλινα ειδώλια της Swarovski και της Marvel είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στα καταστήματα Swarovski.


2-5_1.jpg

Η πλήρης συλλογή της Swarovski και της Marvel περιλαμβάνει:

SPIDER-MAN

Η εμβληματική μάσκα του Spider-Man εμφανίζεται σε μορφές βραχιολιού και μενταγιόν με καλλιτεχνικά τοποθετημένα κόκκινα και μαύρα κρύσταλλα pavé κοπής ακριβείας. Δύο συλλεκτικές κρυστάλλινες φιγούρες του Spider-Man σε μπλε και κόκκινο χρώμα μπαίνουν στη συλλογή, με τη μία να διαθέτει 955 όψεις και να απεικονίζει τον σούπερ ήρωα σε πόζα με ιστό και την άλλη να είναι κατασκευασμένη από 36.500 αστραφτερά κρύσταλλα που αποτυπώνουν τον Spider-Man σε μια εμβληματική ανάποδη πόζα πάνω σε ένα φανάρι του δρόμου της Νέας Υόρκης. Αυτό το κομμάτι περιορισμένης έκδοσης χρειάζεται 243 ώρες για να ολοκληρωθεί.

BLACK PANTHER

Σε φόρο τιμής στον βασιλιά της Wakanda, μια σειρά από κοσμήματα με κρυστάλλους Black Panther θυμίζουν το πνεύμα της καινοτομίας της Wakanda, συμπεριλαμβανομένου ενός δαχτυλιδιού με έντονο μοτίβο, ενός μενταγιόν 3D που μοιάζει με τη ζωή σε μια μακριά αλυσίδα και ενός μενταγιόν εμπνευσμένο από μάσκα, διακοσμημένο με μοβ κρυστάλλους. Ένα κομψό συλλεκτικό κρυστάλλινο ειδώλιο του Μαύρου Πάνθηρα φοράει τη θρυλική του στολή από βιμπράνιο σε ένα σχέδιο που είναι επιδέξια κατασκευασμένο από 649 πτυχές.

CAPTAIN MARVEL

Η γυναικεία ενδυνάμωση γιορτάζεται μέσα από ένα εκθαμβωτικό πολύχρωμο δαχτυλίδι που απεικονίζει το εμβληματικό έμβλημα της Captain Marvel, το σύμβολο της κοσμικής δύναμης, του θάρρους και του φωτός. Έτοιμη για απογείωση, η Captain Marvel απεικονίζεται ως συλλεκτική κρυστάλλινη φιγούρα περιορισμένης έκδοσης, κατασκευασμένη από 10.000 κρυστάλλους.

IRON MAN

Ένα ευπροσάρμοστο κόσμημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως 3D μενταγιόν και καρφίτσα διοχετεύει την εμπνευσμένη ενέργεια του Iron Man, ενώ ένα συλλεκτικό κρυστάλλινο ειδώλιο του Iron Man, κομμένο με 723 πτυχές, ζωντανεύει τον χαρακτήρα σε ένα επίπεδο καινοτόμου καλλιτεχνίας για το οποίο θα ήταν περήφανος ο Tony Stark.

1-4_2.jpg

HULK

Ο Hulk εισβάλλει στη συλλογή με μια φλογερή γροθιά από πράσινους κρυστάλλους που είναι τοποθετημένοι σε ένα βραχιόλι από επιχρυσωμένο χρυσό, ενώ το συλλεκτικό κρυστάλλινο ειδώλιο του Hulk αποκαλύπτει τις ακριβείς λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών μυών και της τρομερής δύναμης του χαρακτήρα, που είναι κομμένο με δεξιοτεχνία από 578 πτυχές.

4-1_2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SWAROVSKI

Δεξιοτέχνες του Φωτός από το 1895. Η Swarovski φιλοτεχνεί μοναδικές δημιουργίες με βάση τα κρύσταλλα, άψογης ποιότητας και δεξιοτεχνίας, δημιουργώντας χαρούμενες στιγμές και εξυμνώντας την ατομικότητα.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1895, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαθέτει δίκτυο πωλήσεων των κορυφαίων κρυστάλλων, πολύτιμων λίθων, Swarovski Created Diamonds και zirconia, κοσμημάτων και αξεσουάρ παγκοσμίως, καθώς επίσης και κρυστάλλινων αντικειμένων και αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού. Η Swarovski Crystal Business διαθέτει παγκόσμια εμβέλεια με περίπου 2.400 καταστήματα και 6.700 σημεία πώλησης σε σχεδόν 150 χώρες και απασχολεί περισσότερα από 18.000 άτομα. Μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά), η Swarovski Crystal Business συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Μέρος της παρακαταθήκης της Swarovski είναι η υπεύθυνη σχέση που έχει δημιουργήσει με τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Σήμερα αυτή η παρακαταθήκη έχει τις ρίζες της σε μέτρα βιωσιμότητας καθ’ όλη την αλυσίδα αξίας, με έμφαση στην κυκλική καινοτομία, την υπεράσπιση της διαφορετικότητας, την ένταξη και την αυτοέκφραση, και στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Swarovski, το οποίο υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις με θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2024 - 18:44