FYI

SafeSteps με συντονίστρια τη Σοφία Μπεκατώρου, για την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού

05.09.2023
SafeSteps με συντονίστρια τη Σοφία Μπεκατώρου, για την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού
Mια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι συμμετείχαν στην έναρξη του προγράμματος #SafeSteps που πραγματοποιήθηκε στο Experience Park του Ελληνικού σε πρώτη φάση με τη συμμετοχή επωφελούμενων από το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα "Μέλισσα" @MelissaNetwork. Και έχει συνέχεια...

Χθες και σήμερα (5/9) συνεχίζεται το πρόγραμμα με τη συμμετοχή έφηβων κοριτσιών που διαμένουν στο Ίδρυμα Παιδόπολις Αγ. Βαρβάρα και στις 6-7/9 θα συμμετάσχουν αγόρια και έφηβοι μετανάστες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (@synyparxis.org).

Το #SafeSteps είναι ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού που υλοποιείται με το σχεδιασμό και συντονισμό της Σοφίας Μπεκατώρου (@sofiaproject.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (@eavn) και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Βήμα κοινό" (@vimakoino) με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

safe-steps-2-1.jpg

Ευχαριστούμε θερμά το Ellinikon Experience Park για την φιλοξενία και την Pizza Fan Greece για την σίτιση των συμμετεχόντων/ουσών.




Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation

The Εllinikon Experience Park

sofiaproject.org

#stigmespizzafan

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 13:01