FYI

«ΝΕΑ PIZZA από τη Χρυσή Ζύμη !»

28.06.2023
«ΝΕΑ PIZZA από τη Χρυσή Ζύμη !»
Η Χρυσή Ζύμη δεν σταματά να καινοτομεί και να βελτιώνει γευστικά προϊόντα που έχουν κλέψει την καρδιά σας! Η αγαπημένη Pizza της Χρυσής Ζύμης ανανεώθηκε και είναι έτοιμη να σας ξανασυστηθεί!

Το μυστικό της ανανέωσης; Το νέο αφράτο ζυμάρι με φυσικό προζύμι ωρίμανσης 24 ωρών, ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ψημένο σε πέτρα με τον αυθεντικό τρόπο για μια τραγανή βάση που θα σας ενθουσιάσει! Και από πάνω πλούσια γεύση από εκλεκτά υλικά και μοναδική αρωματική σάλτσα τομάτας, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία Pizza!

Έτοιμη σε μόλις 7 λεπτά, είναι μια λαχταριστή γευστική πρόταση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Ανακαλύψτε την σε όλα τα supermarkets σε 4 απολαυστικές γεύσεις: Margherita, Special, Barbeque & Χωριάτικη.

Η νέα Pizza της Χρυσής Ζύμης μέσα από μια «φρέσκια» και δυναμική 3600 καμπάνια με τίτλο «Τέλεια Pizza εδώ και Τώρα» μας ταξιδεύει στον λαχταριστό κόσμο της Pizza! Η καμπάνια αναπτύχθηκε σε όλα τα μέσα με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, καταχωρήσεις σε περιοδικά, προβολές στους κινηματογράφους και ολοκληρωμένη digital επικοινωνία. Παράλληλα, σε συνεργασία με pizza lovers influencers δημιουργήθηκε ένα απολαυστικό content που επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο την καινοτομία και την κορυφαία γεύση της νέας pizza της Χρυσής Ζύμης, που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί ! Και η Pizza Χρυσή Ζύμη Δεν έτυχε… Πέτυχε!!!

Μάθετε περισσότερα στο επίσημο website https://xrisizimi.gr/ ή τη σελίδα του Instagram https://www.instagram.com/xrisizimi/

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 16:54