FYI

Φεστιβάλ Μαγγανιακού, Μεσσηνίας 2023: 2ήμερη εκδήλωση πολλαπλών και παράλληλων εκδηλώσεων με δωρεάν συμμετοχή

31.05.2023
Φεστιβάλ Μαγγανιακού, Μεσσηνίας 2023: 2ήμερη εκδήλωση πολλαπλών και παράλληλων εκδηλώσεων με δωρεάν συμμετοχή
Στις 3 & 4 Ιουνίου 2023 πραγματοποιείται το 2ο Φεστιβάλ του Μαγγανιακού Μεσσηνίας, μία γιορτή με δραστηριότητες που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και προσφέρουν στην πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου, μέσω της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων οι οποίοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Με βάση του την εθελοντική δράση, με επισκέπτες και καλλιτέχνες έρχεται να σας παρασύρει μέσα από συζητήσεις, δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, εργαστήρια D.I.Y, μουσικές βραδιές, εκθέσεις φωτογραφίας & ψηφιδωτών, παλιό σπίτι στο χωριό - εργαλεία γεωργίας και κτηνοτροφίας, προβολές ντοκιμαντέρ, μελισσοκομεία, υπαίθριες δραστηριότητες, οικολογία, παραδοσιακοί χοροί, μαθήματα χορού, αναβίωση αλωνίσματος, ύφανση σε αργαλειό, ψήσιμο ψωμιού και λαλλαγγόψωμων, αναβίωση πλυσίματος ρούχων στη βρύση.

Παράλληλα, το Χωριό Παραγωγών σας περιμένει για να εξερευνήσετε και να δοκιμάσετε τα καλούδια του τόπου μας. Για δύο μέρες ολόκληρο το χωριό θα γίνει η σκηνή όπου όλες/οι μαζί θα ενημερωθούμε, θα μάθουμε, θα συναντηθούμε, θα συζητήσουμε, θα δικτυωθούμε, θα δοκιμάσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα προβληματιστούμε, θα ονειρευτούμε και θα κάνουμε σχέδια, διαδίδοντας την αξία της συμμετοχής. Θα λειτουργεί bar / cafe, αυτοοργανωμένο camping & κουζίνα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα των δύο ημερών.

3_10.jpg
2_11.jpg
Η οργανωτική επιτροπή

Τελευταία τροποποίηση στις 01.06.2023 - 18:33