FYI

“A Smile For Every Woman” : H Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε. στο πλευρό των γυναικών-θυμάτων βίας του Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης

15.04.2023
“A Smile For Every Woman” : H Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε. στο πλευρό των γυναικών-θυμάτων βίας του Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης
Η Smile Βόσμανδρος Δ. Α.Ε. εγκαινίασε την κοινωνική πρωτοβουλία A Smile For Every Woman, στηρίζοντας το έργο του Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης.

Η Smile θέτει στο επίκεντρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της τη στήριξη και την ενδυνάμωση της γυναίκας. Γι’ αυτό έχει δημιουργήσει την κοινωνική πρωτοβουλία A Smile For Every Woman, που αποβλέπει ακριβώς σε αυτό που περιγράφει και το όνομά της - ένα χαμόγελο για κάθε γυναίκα! Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Smile Βόσμανδρος Δ.Α.Ε. εφαρμόζει και υλοποιεί δράσεις και ενέργειες γυναικείας ενδυνάμωσης και έμπρακτης υποστήριξης.

Πιστή στη δέσμευσή της να σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των γυναικών που έχουν ανάγκη, η Smile εγκαινιάζει τον κύκλο δράσεων του A Smile For Every Woman, στηρίζοντας το έργο του Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης και τις γυναίκες που διαμένουν προσωρινά στις εγκαταστάσεις του.

Η διοίκηση και οι άνθρωποι της Smile, δημιούργησαν και προσέφεραν care packages με προϊόντα προσωπικής υγιεινής, περιποίησης και φροντίδας στις γυναίκες-θύματα βίας που φιλοξενούνται στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης. Η παράδοση των care packages για τις γυναίκες που φιλοξενούνται τη δεδομένη περίοδο στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου από τον Marketing & Sales Director της Smile, κ. Μάνο Βόσμανδρο, παρουσία των εκπροσώπων του Ξενώνα, κ. Θεολόγο Βλάχο - προϊστάμενο του Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΕΚΚΑ Θεσ/νίκης, κ. Χαμαϊδή Αναγνωστοπούλου - ψυχολόγο στον Ξενώνα, και κ. Σοφία Μήτσα - κοινωνική λειτουργό στον Ξενώνα [φωτό επάνω]

post-3.jpg

Στόχος του Ξενώνα είναι να παρέχει στις γυναίκες-θύματα βίας και στα παιδιά τους φιλοξενία και πολλαπλή στήριξη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και υποστήριξη για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, όταν απαιτείται. Κατά τη διάρκεια της προσωρινής παραμονής των γυναικών στον Ξενώνα παρέχονται όλα τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης σε ολιστικό επίπεδο, καθώς και παράλληλη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη τόσο στις ίδιες, όσο και στα παιδιά τους.

a-smile-for-every-woman.png

Η δράση του A Smile For Every Woman αποτελεί αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της Smile Βόσμανδρος Δ.Α.Ε. Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες που εντάσσονται στο συγκεκριμένο πλαίσιο, εμπλουτίζονται συνεχώς με στόχο την έμπρακτη και διαχρονική υποστήριξη και ενδυνάμωση της γυναίκας.

Μαζί για το χαμόγελο κάθε γυναίκας!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.04.2023 - 09:14