FYI

Ο καθρέφτης του σώματος - Επαναστατικό εντατικό σεμινάριο ίασης

11.04.2023
Ο καθρέφτης του σώματος - Επαναστατικό εντατικό σεμινάριο ίασης
«Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις, μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις και εμπιστεύσου το ταξίδι σου», λέει ο Martin Brofman.

Το σώμα μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας. Τα μέρη του σώματός μας που δεν λειτουργούν καλά απεικονίζουν τα μέρη της ζωής μας που δεν λειτουργούν καλά. Η ένταση σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας απεικονίζει την ένταση σε ένα συγκεκριμένο μέρος της ζωής μας.

Όποιο κι αν ήταν έως σήμερα το σύμπτωμα που σας ταλαιπωρούσε, μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε τα αίτια και να εξετάσετε την πιθανότητα να θεραπευτείτε μέσα από τη μέθοδο «Ο Καθρέφτης του Σώματος», στο εντατικό 5ήμερο σεμινάριο του Brofman Foundation με εισηγητή, τον θεραπευτή για πάνω από 33 χρόνια της μεθόδου, Philippe Hannetelle.

Σε αυτό το σεμινάριο, που πραγματοποιείται 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάνω από 35 χρόνια σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ανακαλύψετε όλα τα «εργαλεία» που διαθέτετε για να βοηθήσετε το σώμα και το νου σας να έρθουν σε ισορροπία.

Αν θέλετε να θωρακίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, να ελέγξετε την ένταση και το στρες, ν’ ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας, τότε το εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει.

Το σεμινάριο, το οποίο έχουν παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες επιστήμονες της Δυτικής ιατρικής, συνδυάζει την Ανατολική φιλοσοφία και τον διαλογισμό με τη Δυτική κουλτούρα. Στηρίζεται στην αρχή πως οι σκέψεις-συνειδητές και υποσυνείδητες επηρεάζουν το σώμα και την ψυχική μας διάθεση.

Πώς μπορεί το χάδι μας, το ζεστό βλέμμα μας, η αγάπη μας να ανακουφίσει τον συνάνθρωπό μας; Το σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» θα σας βοηθήσει να ανασύρετε αρχέγονες γνώσεις για την ύπαρξή μας, να τις αντιληφθείτε και να τις αναγνωρίσετε. Θα σας δώσει τα εφόδια και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας αλλά και τους συνανθρώπους σας από κάθε ασθένεια.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία. Όλοι είμαστε θεραπευτές.

Λίγα λόγια για τον Martin Brofman

Υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο, λέγοντάς του ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες, εκείνος εφαρμόζοντας τη μέθοδό του, τους διέψευσε ζώντας 39 χρόνια ακόμα. Ο ίδιος πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Γι’ αυτό έπειτα από τη δική του περιπέτεια, αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει όλη την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη του για τη ζωή σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε. Μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάριά του, ο Martin Brofman υποστήριξε σθεναρά πως αν το θελήσεις, με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς ν’ αλλάξεις ζωή και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

Μάθε περισσότερα για τη ζωή και το έργο του εδώ:

https://www.fondation-brofman.org/martin-brofman/

phil4-1.jpg

Λίγα λόγια για τον Philippe Hannetelle

Ο Philippe Hannetelle διδάσκει 33 χρόνια τις μεθόδους "Body Mirror System of Healing" και "Vision Workshop”. Μέσω των εργαλείων που του δίδαξε ο Martin Brofman, θεράπευσε τον εαυτό του από τη μυωπία και τον αστιγματισμό και στράφηκε στη διδασκαλία της φιλοσοφίας των μεθόδων του Brofman Foundation.

Χρήσιμες διευκρινίσεις

  • Οι συμμετέχοντες διαμένουν στο ξενοδοχείο καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν οι περισπασμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ώστε να κερδίσουν τα μέγιστα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει «Ο Καθρέφτης του Σώματος».
  • Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
  • Η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει πλήρη διατροφή: πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό.
  • Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική και εσωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, τζακούζι.
  • Τα βιβλία της μεθόδου «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν», «Ενεργειακή θεραπεία» και «Βελτιώστε την όρασή σας» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Τι να περιμένετε

Πρόκειται να ζήσετε 5 ημέρες που θα αλλάξουν όλη σας τη ζωή. Είναι μια βαθιά εμπειρία αφύπνισης και κάθαρσης. Η εμπειρία, εκτός από την ενεργειακή διδασκαλία και την ανταλλαγή θεραπειών που θα σας μεταμορφώσουν, ολοκληρώνεται με τη διαμονή στο πλέον κατάλληλο περιβάλλον. Το Negroponte Resort Eretria, μόλις μία ώρα από την Αθήνα, είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα σε παραλιακή τοποθεσία στην Ερέτρια.

Πέντε ημέρες αυτοβελτίωσης, θεραπείας, ενδοσκόπησης, μακριά από την πιεστική καθημερινότητα, γεμάτες θετική ενέργεια, γαστριμαργικές απολαύσεις και διασκέδαση.

Αξίζετε αυτή την εμπειρία. Κάντε αυτό το δώρο στον εαυτό σας!

SUCCESS STORIES

Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα την εμπειρία από τους ίδιους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου που το παρακολουθούν ξανά και ξανά. Ακολουθούν δύο από τις εκατοντάδες ιστορίες επιτυχίας που μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος https://www.fondation-brofman.org/histoires-a-succes/.

Η Βαρβάρα Βεντούρη μοιράζεται την ιστορία της:

«Αντιμετώπιζα μία σοβαρή περιοδοντίτιδα. Ήταν τόσο σοβαρή που είχε επηρεαστεί ακόμα και η κινητικότητα των δοντιών μου. Είχα θύλακες που είχαν μέγεθος από 9-11 χιλιοστά! Η περιοδοντολόγος προχώρησε σε εξειδικευμένο βαθύ καθαρισμό, μου έδωσε οδηγίες περιποίησης και υγιεινής των δοντιών και των ούλων και ζήτησε να με ξαναδεί 4 μήνες μετά. Πήγα στο ραντεβού μαζί της, τρεις ημέρες μετά το σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» αφού είχα δώσει και είχα λάβει 5 θεραπείες. Πήγα σίγουρη ότι θα ακούσω ότι έχει συμβεί ένα θαύμα! Πράγματι, όταν η γιατρός κοίταξε το στόμα μου κι έκανε συνολική επανεξέταση σε κάθε δόντι ξεχωριστά, μου είπε: «έχω κάνει πάρα πολλές θεραπείες με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω όμως τι έχεις κάνει εσύ, σε αυτό το στόμα έχει συμβεί ένα θαύμα. Όχι μόνο δεν υπάρχουν θύλακες με φλεγμονές, αλλά δεν υπάρχει πλέον κινητικότητα!» Πανηγύριζα μέσα στο ιατρείο. Αυτό που είχα οραματιστεί, είχε συμβεί! Της ζήτησα να μου δώσει κάθε αποδεικτικό για το «θαύμα» ώστε να το μοιραστώ με όλους. Αυτή τη στιγμή στο περιοδοντόγραμμά μου, κάτω από την αρχική τιμή 9-11 υπάρχει μία σκέτη παύλα! Η γιατρός με ρώτησε τι έκανα γι’ αυτό το αποτέλεσμα και της εξήγησα ότι έμεινα πιστή σε όσα μου ζήτησε να κάνω αλλά έκανα και ενεργειακές θεραπείες με απόλυτη βεβαιότητα για την επιτυχία τους. Η γιατρός ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ενημερώσει και τους άλλους ασθενείς της και συμφώνησε μαζί μου ότι είμαστε ενεργειακά όντα και φυσικά αυτές οι θεραπείες βοηθάνε».

Η Τάνια Μαρκουτσά διηγείται τη δική της ιστορία ίασης:

«Η δυσάρεστη είδηση είχε έρθει μόλις ένα μήνα πριν το σεμινάριο «Ο καθρέφτης του Σώματος». Η μαστολόγος που με είχε αναλάβει στον Άγιο Σάββα δεν μπορούσε να κρύψει την ανησυχία της στην πρώτη ψηλάφηση. Υπήρχαν 4-5 διάχυτες εστίες. Λόγω της σοβαρότητας, οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζεται να ξεκινήσουμε με χημειοθεραπείες ώστε να συρρικνωθούν οι εστίες και μετά να μπω στο χειρουργείο. Πήγα στο σεμινάριο αποφασισμένη να θεραπευτώ. Ήμουν εκεί ψυχή τε και σώματι, παρά τις αντιστάσεις που υπήρχαν. Μετά την πρώτη χημειοθεραπεία, ο οργανισμός μου είχε ήδη αποδυναμωθεί. Ζήτησα να δω τη μαστολόγο μόλις δύο ημέρες μετά το σεμινάριο για να ελέγξει ξανά το στήθος μου. Η ανήσυχη και θλιμμένη έκφραση της πρώτης συνάντησης, αντικαταστάθηκε στη δεύτερη με ευχάριστη έκπληξη. «Δεν είναι αυτό το στήθος που είδα εγώ πριν από 10 μέρες. Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει μόνο μία χημειοθεραπεία! Είναι τεράστια η διαφορά!» Φυσικά, το θαύμα συνεχίστηκε. Η θεραπεία συνέχιζε. Μετά το τέλος των χημειοθεραπειών χρειαζόταν να επαναλάβω τον εργαστηριακό έλεγχο για να προχωρήσουμε στο χειρουργείο. Έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών. «Οι εξετάσεις σας είναι απολύτως καθαρές», μου λέει ο γιατρός. «Γιατρέ είχα καρκίνο στο στήθος, γι’ αυτό είμαι εδώ» του εξηγώ. «Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, δεν υπάρχει κανένας καρκίνος στο στήθος σας!» μου απαντά».

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε την Όλγα Φασόη, διοργανώτρια των σεμιναρίων και θεραπεύτρια της μεθόδου, στο τηλέφωνο 6977 818013 ή στείλτε mail στο [email protected]. Η έγκαιρη κράτηση έχει σημαντική έκπτωση.

BROFMAN FOUNDATION site: https://www.fondation-brofman.org/?lang=gr