FYI

Η Blanco υποδέχεται τη σεζόν "Ά/K 2012"

20.01.2012
Η BLANCO υποδέχεται τη νέα σεζόν με δύο διαφορετικές καμπάνιες οι οποίες αλληλοσυμπληρώνονται μέσα στη μοναδικότητά τους

Η Blanco υποδέχεται τη σεζόν «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012» με την καμπάνια WE LOVE SUITEBLANCO με την οποία η αλυσίδα καταστημάτων εγκαινιάζει μια καινούρια περίοδο και γεννά προσδοκίες για όλα αυτά που θα φέρει η άνοιξη.

Aυτήν τη φορά, η επίσημη καμπάνια υποστηρίζεται από έναν συμπληρωματικό κατάλογο: τον I LOVE ACCESSORIES, αφιερωμένο αποκλειστικά στη σειρά αξεσουάρ Blanco.

WE LOVE SUITEBLANCO, SPRING SUMMER 12

Η βραζιλιάνα Ιzabel Goulart και ο σέρβος Nikola Jovanovic θα είναι η εικόνα της Blanco καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι.

Λουκ που τονίζουν το στυλ μιας γυναίκας εντυπωσιακής και πάντα θηλυκής. Με ελάχιστα στοιχεία δημιουργούνται ιδανικά σύνολα: μπλούζα και τζιν, φόρεμα και ζώνη, τοπ και παντελόνι, πλεκτά και σορτσάκια από αυθεντικό τζιν.

Αποχρώσεις τιρκουάζ, κρεμώδους ροζ και μπεζ αποτελούν τη χρωματική παλέτα μιας συλλογής που έρχεται να σας γλυκάνει. Τόνοι που συνήθως θεωρούνται ρομαντικοί, αυτή τη φορά, το αληθινά φέρνουν μαζί τους ένα απόλυτα ερωτεύσιμο στοιχείο: τέλειες πιέτες, ντελικάτη κίνηση και ημι-διαφάνειες από κομψά υφάσματα.

Η urban σφραγίδα της Blanco τονίζεται αυτή τη φορά μέσα από mix and match με παστέλ χρώματα, μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες και στάμπες με προσωπικότητα. Ο απόλυτος συνδυασμός έξυπνων look και δυνατών αξεσουάρ.

Εκείνος, αποκτά ένα ακόμα πιο σαγηνευτικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση λουκ.
Ξεχωρίζουν ρούχα με χαρακτήρα, όπως το σοκολατί σουέντ τζάκετ με το άψογο κόψιμο. Τα υφασμάτινα παντελόνια παραμένουν ένα από τα βασικά στοιχεία για κάθε πρόταση, με άποψη και σικ γούστο. Η καινοτομία είναι ότι επιστρέφουν πιο στενά και το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο. Από τη πλευρά τους, τα τζιν επανακτούν την ένταση του χρώματος και φέρνουν τολμηρούς τόνους, όπως έντονο κόκκινο και πράσινο.

I LOVE ACCESSORIES

Η Blanco επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στα αξεσουάρ μέσα από μια καμπάνια για τους απόλυτους πρωταγωνιστές: Διακοσμητικά για τσάντες, εναλλαγές τακουνιών και κοσμήματα πολλαπλών χρήσεων που ακολουθούν τις τάσεις και τονίζουν τις γλυκές γραμμές της συλλογής ρούχων.

Ο χαρακτήρας της κλασικής καμπαρντίνας, η σπουδαιότητα των τζιν ή η ευαισθησία της δαντέλας. Κάθε στυλ παρουσιάζεται ενισχυμένο χάρη στη δύναμη των αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Με προτάσεις για όλα τα γούστα, η Blanco αποδεικνύει ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να καθιερώσουν ένα λουκ λίγο σοφιστικέ, λίγο καθημερινό. Όλα εξαρτώνται από την περίσταση και, ασφαλώς, από το προσωπικό γούστο.


Το I LOVE ACCESSORIES δεν είναι απλώς μια ακόμα καμπάνια, είναι ένα δυνατό fashion statement.