Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πώς να οργανώσεις ένα υπέροχο πριβέ πάρτι στο σπίτι σου - ακόμη και την τελευταία στιγμή

31.12.2020
Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Πώς να οργανώσεις ένα υπέροχο πριβέ πάρτι στο σπίτι σου - ακόμη και την τελευταία στιγμή
Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2021 θα μοιάζει πολύ διαφορετική από την περσινή γιορτή. Αντί να βγούμε έξω για μια νύχτα στην πόλη, πολλοί από εμάς θα μείνουμε για ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού μας. Αντί να υποδεχθούμε το 2021 με δεκάδες φίλους, η λίστα των επισκεπτών μας θα περιοριστεί στα άτομα της οικογένειας μας ή μόνο σε εμάς. Αλλά επειδή οι γιορτές του 2021 είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φτιάξεις μια εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Με λίγη διάθεση, όμως, μπορείς να οργανώσεις μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι σου. Ακόμα και αν είσαι μόνη.

Διακόσμησε για το 2021

Δεν θα ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς μια λαμπερή διακόσμηση. Πρόσθεσε μια γιορτινή πινελιά στο σπίτι σου με μπαλόνια για το 2021. Μπόνους: Είναι το τέλειο σκηνικό φωτογραφιών αν αποφασίσεις να τραβήξεις φωτογραφίες (και πρέπει απολύτως!).

Ντύσου

Ακριβώς επειδή μένεις στο σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις φόρμες και πιτζάμες. Φόρεσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το αγαπημένο σου γιορτινό φόρεμα, κάνε και ένα τολμηρό μακιγιάζ. Και ποιος νοιάζεται αν η μόνη που θα το δει θα είναι η γάτα;

Φτιάξε ένα κοκτέιλ με σαμπάνια

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει να κάνει με τα αφρώδη ποτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γεμίσεις το ποτήρι σου με ένα υπέροχο κοκτέιλ σαμπάνιας. Συνταγές μπορείς να βρεις πάρα πολλές.

Μαγείρεψε ένα εορταστικό δείπνο

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς μια νέα χρονιά είναι με ένα υπέροχο δείπνο. Αφού δεν μπορείς να το απολαύσεις έξω, φτιάξε κάτι στο σπίτι. Δεν μπορεί ποτέ να πάει κάτι στραβά με ένα ψητό κοτόπουλο και μερικά νόστιμα πιάτα.

Φτιάξε ένα υπέροχο γλυκό

Μετά από μια χρονιά όπως το 2020, όλοι αξίζουμε μια απόλαυση. Διάλεξε μερικές συνταγές γλυκών που θέλεις να δοκιμάσεις και ξεκίνησε το ψήσιμο από την Παραμονή. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις νόστιμα σνακ για να απολαύσεις όλη μέρα και νύχτα.

(Εναλλακτικά στις δυο προηγούμενες κατηγορίες, παρήγγειλε από έξω το φαγητό σου και αγόρασε το αγαπημένο σου γλυκό... Ρίξτο έξω, αλλά μέσα!!! Μήπως είναι καλύτερα έτσι, τελικά; Ζύγισέ το)

Κάνε λίγο θόρυβο

Μόλις το ρολόι χτυπήσει 12, θα θελήσεις να πανηγυρίσεις. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι χτυπώντας τηγάνια και ταψιά, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις μερικά σε κατάσταση αναμονής. Υποσχόμαστε ότι όλοι οι γείτονές σου θα το κάνουν επίσης.

Χόρεψε

Δεν έχει σημασία αν είσαι μόνη σου ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά είναι ο χορός. Φτιάξε μια playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια και ξεφάντωσε είτε μόνη σου είτε με όσους είστε σπίτι.