Πώς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa

09.06.2020
Πώς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa
Τι πιο ωραίο από το να μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε ένα mini spa, μέσα από μόνο ένα online shop;

To MasqueMyDay.gr είναι εδώ για να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι έτσι ώστε να δημιουργήσεις μία όαση χαλάρωσης στο δικό σου σπίτι. Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, από επώνυμα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού που εξειδικεύονται στο k-beauty skincare και παράλληλα είναι απόλυτα ασφαλή και ελεγμένα.

Αρχικά, θα συναντήσεις μια μεγάλη γκάμα από μάσκες ομορφιάς για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Sheet masks μίας χρήσης, που θα προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου καθώς και μάσκες σε σκόνη για να δημιουργήσεις μόνη σου τη μάσκα σου! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την φροντίδα των άκρων, με μάσκες για τα χέρια και τα πόδια σου.

Καθαρισμός, ενυδάτωση και λάμψη είναι οι λέξεις κλειδιά.

Μπαίνοντας στην κατηγορία Home Spa θα ανακαλύψεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα. Αρωματικά κεριά, αφρόλουτρα, bath bombs, και άλατα μπάνιου, είναι όλα διαθέσιμα για να τα ανακαλύψεις. Σε μοναδικές μυρωδιές όπως acai berry ή καρπούζι με μέντα, θα σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, θα αναζοωγοήσουν και θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου.

Τα απολεπιστικά σώματος τα έλαια και τα γαλακτώματα σώματος, θα προσφέρουν το έξτρα pampering που χρειάζεσαι και θα σου χαρίσουν λείο και ενυδατωμένο σώμα.

Συμβουλές για την απόλυτη χαλάρωση στο σπίτι.

Για να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό home spa, φρόντισε να βρεις λίγο χρόνο αποκλειστικά για σένα, αφήνοντας για λίγο στη άκρη τις σκέψεις και το άγχος της ημέρας. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, βάλε απαλή μουσική, άφησε το κινητό σου στο αθόρυβο και άναψε το αγαπημένο σου αρωματικό κερί!

Tip: Όταν τελειώσεις το mini spa σου, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις τα σεντόνια σου με το Pillow Mist σου για… όνειρα γλυκά!

To Masque My Day σου προτείνει 4 προϊόντα για να ξεκινήσεις:

Vitamasques Manuka Honey Sheet Mask


Μια ενυδατική κορεάτικη μάσκα προσώπου με εκχύλισμα βιολογικού μελιού Μανούκα για να προσφέρει θρέψη στο δέρμα σας. Διαθέτει τεχνολογία τριπλών φύλλων μάσκας που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την περιεκτικότητά της σε υγρασία με σκοπό μια πλούσια απορρόφηση από το δέρμα.

Quick Fix Facials Calming Clay Mask

Η Calming Clay Mask είναι μια μάσκα με βρώμη, η οποία βοηθά στην ανακούφιση της ξηρής ευαίσθητης επιδερμίδας, αλόη βέρα που καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση, εκχύλισμα χαμομηλιού που καταπραΰνει και ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα.

Sunday Rain Body Butter με Μάνγκο & Καρύδα



Το Body Butter της Sunday Rain, είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα με θρεπτικό βούτυρο μάνγκο και καρύδα για επιπλέον ενυδάτωση.

Misa Αρωματικό Κερί Oud



Το αρωματικό κερί Oud με το εξαιρετικό του άρωμα μαζί με νότες από λεμόνι, περγαμόντο, ξύλο κέδρου, μέλι, πατσουλί και musk, δημιουργεί μια υπέροχη, ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Masquemyday.gr

Facebook