Με αυτόν τον τρόπο δε θα ρουφάει η σκούπα τα κέρματα

02.09.2019
Με αυτόν τον τρόπο δε θα ρουφάει η σκούπα τα κέρματα
Αυτή είναι η λύση!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να χάσεις μικρά κέρματα, τα οποία πέφτουν στο πάτωμα και ίσως χάνονται μέσα στην ηλεκτρική σκούπα αργότερα, χωρίς να το καταλάβεις καν;

Διάβασε επίσης: Πώς να αφαιρέσεις εύκολα την ταπετσαρία από τον τοίχο σου βήμα βήμα

Είναι καιρός να σταματήσεις να χάνεις τα κέρματά που σου έχουν πέσει σε αθέατες γωνίες του σπιτιού από τις τσέπες απλά και μόνο επειδή αποφάσισες να βάλεις σκούπα. Κι εμείς σου έχουμε την ιδανική λύση και για να τα εντοπίζεις και για να μην τα χάνεις πια στον πάτο της σακούλας. Και καθαριότητα και οικονομία έχει το μενού.

Η λύση είναι απλή και ανέξοδη γιατί είπαμε, δεν είναι καιρός αυτός για έξοδα. Παίρνεις ένα παλιό καλσόν από αυτά που δεν χρησιμοποιείς πια και με ένα ψαλίδι κόβεις το ένα πόδι και το «φοράς» στην κεφαλή της σκούπας σου.

Αυτό το είδες; Ξέρεις ότι το σκούπισμα, το πλύσιμο των πιάτων και το δίπλωμα των ρούχων μπορούν να παρατείνουν τη ζωή σου;

Έτσι ναι μεν η σκούπα θα ρουφάει τη σκόνη και τα χνούδια αλλά τα μεγάλα αντικείμενα όπως τα κέρματα, τα σκουλαρίκια που μπορεί να έχουν βρεθεί στα πιο ακατάλληλα σημεία, αλλά και τα λαστιχάκια για τα μαλλιά που επίσης πάντα χάνεις θα βρεθούν μπροστά σου ως διά μαγείας.